serdar keskin 

kapat
  1. 1967 anamur doğumlu, mükemmel sese sahip sanatçı.1985 yılında grup yorum'u gitarı ile besledi, cemo'da borçlusun'u besteledi ve yorumladı. kent ozanları albümünde 'vize' adlı esere imza attı.1999 yılında ilk albümü olan ıraksamalar'ı hazırladı.bu albümü 'leyl' adında ikinci albümü takip etti. daha sonra zeki demirkubuz'un 'c blok' filminin müziklerini yaptı.metin kemal kahraman ve gülbahar uluer ile çalıştı.

son olarak vize aldi eserinden birkaç dize:

yaşam alanlarımızda bizleri rahat bırakın
    hacimleriniz sizde kalsın
    kendi sınırlarınızı sınırsızların dünyasına
    sıkıştırmayın, tıkıştırmayın

bir de internet adresi var:
    --spoiler--
    http://www.serdarkeskin.com/
    --spoiler--
    #1691193 (ferfecir, 27.05.2007 00:53)
  2. grup yorumun''cemo''albümünde bulunan''sende iş yok be kardeşim''de ki yorumuyla beni büyüleyen,daha sonra çıkardığı solo kasetlerle bu büyüyü devam ettirip, devamlı üreten çok iyi bir müzisyen.
    senden sonrayı sevemedim canım benim
    ardından kimselere çözülemedim
    kalmadı kederimi yüklenecek kelimeler
    ben miyim bu aynadaki,yoksa bu bende ki yüzün mü?

diyerekten beni başka alemlere taşıyan,hep olması dilenilen kent ozanı.
    #2598000 (SanalMolotof, 16.11.2007 19:57)
  3. denklem tiryakileri gibi müthiş bir parça yapmış sanatçıdır.
    #2611845 (kelmajeste, 20.11.2007 22:47)
  4. Kapat gözlerini balığım üzülme sen.
    Bir gün elbet kurtulacağız cam çeperlerden.

Gülüş güzel gök mavi desem anlar mısın?
    Ben ağlasam haykırsam göğe duyacak mısın?

Zaman geldi mekan değil ertele sabret.
    Balığım hiç dinmesin aşkın bir deniz hayal et .

bir deniz hayal ettirir,güzeldir.
    #3392469 (bilincdisi, 13.05.2008 17:14)
  5. metin kemal kahraman ve gülbahar uluer'le de çalışmaları olan güzel sesli müzisyen.

(bkz: borçlusun)
    #3509897 (meredith, 08.06.2008 04:12 ~ 04:13)
  6. türkçe sözlü alternatif rock müziğin isimsiz kahramanlarından. denklem tiryakileri, balığım, nerdeyiz şimdi, hayat bilgisi gibi süpersonik şarkıları olan müzisyen. ıraksamalar ve leyl isimli 2 albümü ayrıca kent ozanları albümünde seslendirdiği vize isimli bir şarkısı vardır
    #3911891 (Dionysos, 03.09.2008 22:42)
  7. 13 eylül 2008 tarihinde, seyr i mesal sanat atolyesinde konser verecek müzisyendir.
    #3950523 (Dionysos, 11.09.2008 22:51)
  8. mehmet atlı'nın wenda albümü baştan sona güzelleştirmiş müzisyendir.
    #4258575 (stalker, 21.11.2008 01:02)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

serdar keskin başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. serdar keskin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu serdar keskin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about serdar keskin. Copyrights of the articles are belong to their authors.