sercan yanaz 

kapat
  1. 3. nesil bir yazar. *

*
    #838830 (sinameki, 10.11.2006 02:07)
  2. sol framede garip garip başlıklar görmem sonucu, açan kişi olduğunu görünce biraz format öğrenmesi gerektiği kanısına varmamı sağlamış yazar.
    #848782 (arude50, 12.11.2006 16:34)
  3. sanırsam;
    (bkz: nick olarak kendi adini kullanma)
    #848791 (thedewil, 12.11.2006 16:36)
  4. 12 kasım 2006* itibariyle girdiği 24 entry gammazlanarak 7'ye düşmesine rağmen çaylak yapılmamış, ve an itibariyle hala formata aykırı entry girmeye devam eden uuser.
    #853109 (thedewil, 13.11.2006 15:55)
  5. buraya çok uzun şeyler yazdığımı düşünün. onları okumayacağınızı biliyorum. hatta moderatör tarafından silineceğini de biliyorum. hatta hatta silinme sebebi olarak "Diğer sözlük yazarları ile polemik/tartışma konusu olabilecek entryler silinir." ibarisini göreceğimi de çok iyi biliyorum. o zaman ben neden gammazlık yapıp bu adamı şikayet ediyorum a dostlar!! kim olursa olsun yazarsan eşitsin. zor bir şey mi çaylak olmak. aha beni yapın o zaman. ama hakedeni yapın. size açık mektup da yazdım. okuyun diye.*
    yazar alımı kapandı gözlerimizi kapadık kendi içimizde iyileştirme çalışmaları yapacaz dedi zall. yalan mı? ha tanım olarak şunu diyeyim sözlükten soğuyup üstüme battaniye alma ihtiyacı hissettiren yazardır.
    #876621 (scarface, 18.11.2006 16:24 ~ 16:26)
  6. bir olaydan sonra, benden sonra çaylak olan yazar. çaylak olma gerekçesi, büyük olasılıkla 220 küsür adet olan entry sayısının, gammazlanarak, format çerçevesi dışında olması neticesinde silinmesi idi. çaylak olduktan sonra, entry sayısı, 170'e düştü. fakat, her ne hikmetse, yazar arkadaşımız, sadece (#958297) entrysini girdikten sonra, formatı öğrendiğine kanaat getirilmiş. konuyla ilgili olarak;

(bkz: bak şu allahın hikmetine)
    #964271 (thedewil, 07.12.2006 18:42 ~ 18:45)
  7. anlattım ama, bir daha anlatma gereği hissettim. bir sonbahar gününde, bu sercan yanaz arkadaş yazar oldu.

o an itibari ile, bu arkadaşım yazdığı 24 entry-ki bunların içinde çaylakken yazdıkları da vardır- tarafımdan gammazlanmak sureti ile 7'ye düştü. daha sonra, benden yazar olmaz'a sorulan, bu kişinin çaylak olmama sebebi ile ilgili soru cevapsız kaldı.

daha sonra, bir süre bu kişi ile ilgilenmeyi bıraktım. yazarın çok sayıda formata aykırı entry girmesi sonucu, yeniden bu kişiye gammaz yapmaya başladım. yakşalık 220 entry'si bu şekilde 20'e düştü. bu kez, yine bu arkadaşın başlığında bunu belirtip, arkadaşın çaylak olmadığını, sözlükte torpil olduğunu söyledim. bu kez, ben 3 gün çaylaklık alırken, benden hemen sonra bu arkadaş çaylak yapıldı.

ben tekrar yazar olduğumda, bu arkadaş hala çaylak idi. fakat kendisi, yalnızca "1" entry girdikten sonra, yeniden yazar yapıldı.

-yorumsuzdur-
    #1034986 (thedewil, 22.12.2006 00:07 ~ 00:08)
  8. (bkz: üçüncü nesil silik)
    #1071183 (thedewil, 28.12.2006 18:26)
  9. çok özleyeceğimiz 3. nesil silik. halbuki onun entry leri ile haftanın gammazlarına giriyorduk, yazık oldu.
    #1071576 (kutupsal form, 28.12.2006 20:05)

© 2008 - uludağ sözlük

sercan yanaz başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. sercan yanaz ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sercan yanaz nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ben bu yaziyi sana yazmadim » driving force pro » fest i kult » military sociology » cat » 22 erkegin bir topun pesinden kosmasina anlam veremiyorum » sair uuserlardan siirler » estetikle tansu ciller e benzemek » ernesto che guevara » baysal ak a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci