serbest dolasim 

kapat
  1. * avrupa birliği'yle sıkça duyar olduğumuz, üye ülkeler arasında olan vizesiz geçiş.
    #3292217 (Schizofrenne, 19.04.2008 19:59)
  2. türk insanına verilmesi durumunda yazın ispanya'nın, kışın iskandinav ülkelerin nufusunda dalgalanmalar yaşanır.
    #3292221 (bi biskreme verdim, 19.04.2008 20:00)
  3. vizesiz ülkeler arası at koşturmaktır.

"bir sırt çantası ile avrupa turu yapmak, nerde akşam orda sabah yaşamak bize neden ters; onlara nasıl normal geliyor?" sorusunun cevabıdır. biz vize alana kadar anamız ağlıyor, gezecek halimiz, paramız mı kalıyor? avrupalı için ise her limanda bir sevgili, her şehirde bir parti!

(bkz: ver allahım ver)
    #3292234 (crysania, 19.04.2008 20:04)

© 2008 - uludağ sözlük

serbest dolasim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. serbest dolasim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu serbest dolasim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» samuel beckett » last fm » tilki dansi » gustavus von tempsky nin kiwi kovalarken olmesi » berrak sudaki kirmizi balik » kondisyoner » cekememek » makao » alonso solis » volkan demirel in avrupa macerasi » ben ask oldugumu aglarim » asante » hakan aysev » kolpacino » wunderman » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kan uykusu » markasiz giyinenin markali giyinene cemkirmesi » osmanli cumhuriyeti » tansel colasan in emekli olmasi » turk televizyonlarindaki evlenme programlari » umut sarikaya tipi mutsuzluk » turk silahli kuvvetleri » hicbir 14 subat a sevgiliyle girememek » busbutun kapitalistlesen martilar » galatasaray formasi » la kayyume illahu » bolgan » siir kadindir » ak akcenin kara gun icin olmasi » bugun benim dogum gunum