serbest cagrisimla 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. cinsel cagrisimla turetilen absurt isimler
  2. serbest sure
  3. serbest su
  4. serbest mal
  5. a4 serbest mi
  6. serbest kur
  7. serbest
  8. sag serbest
  9. serbest dusus
  10. serbest tarz

© 2008 - uludağ sözlük

serbest cagrisimla başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. serbest cagrisimla ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu serbest cagrisimla nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kucuk kadin » kardese yapilan iskenceler » kabul ediyorum carlos benden iyi » tarhana » sozluk yazarlarindan aforizmalar » doomsday » oasis » kibir » se7en » bir kadini anlamayi arzulamak » buralardan gitme » secretcode » komando egitimi almis baliklar » amin oglu behcet » bakire kiz arkadasa sahip olmanin verdigi huzur » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » hama » genelkurmay i yipratmayan tek sey » bostan » ali ibrahim savas » inter city firm » seus » google » 24 yasinda ergenlige girmek » evli bir kadinla yatmak » insanlik onuru » kemal was gay » kac gol attin lan oradan » karl heinz feldkamp » mulayim » 19 mayis kareografilerinin sacmaligi