serbest cagrisimin gereksizligi 

kapat
  1. yazarların kendilerini aştıkları başlıklarda en aşağılarda bir de bakıyorsunuz, başlığa çok yakın ama bir o kadar da uzak bir bakınız. ne oluyoruz anlamadım. bunun konuyla ne alakası var diyemiyorsun da ama bunu en kalitelisinden en malına bütün yazarların yaptığını görüp bakıp kalıyorsun. bir başlık açılmış moderatör; altına bir bakıyorsunuz terminatör bir de yanına ufacık bir bakınız serbest çağrışım. ben de bu gibi şeylerin gereksiz olduğunu ve artık bir son verilmesi gerekliliğini savunuyorum. yok kardeş işine gelirse biz devam edicez diyen serbest çağrışımcılara da bir öneri: bence oturup bir tanım yazınız, sonra da altına ayrıca bakınız falan yazınız.
    #1951733 (markasiz, 17.07.2007 11:55 ~ 27.09.2007 19:12)
  2. (bkz: serbest çağrışımın dayanılmaz hafifliği) *
    #1951755 (akustik, 17.07.2007 11:59 ~ 12:00)

© 2008 - uludağ sözlük

serbest cagrisimin gereksizligi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. serbest cagrisimin gereksizligi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu serbest cagrisimin gereksizligi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» tepsi mudafaa » kimler unutmadi ki » uusers chat » testosteron » yeliz yesilmen » var misin yok musun » tuvalette ders calisip sinavda sicmak » hanif » tayyip erdogan ataturk ten daha iyi bir liderdir » bekarlik sultanliktir a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games