seray sevmez 

kapat
  1. seray sever'in aslında olmayan sesinden nefret eden tüm türk vatandaşlarının ortak ad ve soyadı...
    (bkz: bir kitle imha silahı olarak seray sever)
    #93404 (sıçtırtma lamasına, 01.03.2006 01:52)
  2. (bkz: seray sevilmezmi)
    #93406 (örümcekkafalı, 01.03.2006 01:53)
  3. antiseraycıların kuracağı kulübün olası adıdır.
    boğaziçi ekonomi mezunuyum diye geriliyo madem işine baksın,
    rahat bıraksın bizi, hobilerine alet etmesin.*
    #93409 (cikarinbeniburdan, 01.03.2006 01:56 ~ 01:59)
  4. boğaziçi ekonomi mezunu yüz karalarından ,sanatçı sunucu vs diye geçinip kendini daha nasıl rezil edebilirim diye büyük gayret sarfeden seray severin halk arasındaki esprili nicki
    #224921 (enterezan, 09.05.2006 17:24)
  5. eğer bir gün 'sever'se olsa da yesek diyebileceğim şahsiyettir.göğüsleri karpuz gibi,poposu selülitlidir ama kese kağıdı iş yapar.
    #224932 (aby, 09.05.2006 17:26)

© 2008 - uludağ sözlük

seray sevmez başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. seray sevmez ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu seray sevmez nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sorf yapmak » ortakoy » annebenpenguenoldum » delonte west » tavuk gogsu » dimdizlakci » seni aldattim diyen sevgiliye soylenecek ilk soz » firat » hakan yorukoglu » sevemem artik a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci