seray sever 

/ 6
kapat
  1. (bkz: milf)
    #3004005 (fuskiyenin oglu, 14.02.2008 20:02)
  2. boğaziçi ekonomi mezunu olmasına rağmen bir konuşmasında türkiye ekonomisinin falına bakmayı tercih ederek aldığı eğitimin ne ölçüde işe yaradığını gösteren(!) kadındır.sesi de kötüdür.ama sezarın hakkı sezara ise güzeldir,oyunculuğuda fena değildir.
    #3004618 (d@nte, 14.02.2008 22:12)
  3. banyo filminin kadin memedir kadın tiplemesi.*
    #3004757 (ziba dudu, 14.02.2008 22:30)
  4. yüzünde kocaman bir böcek beslese de allah için seksi bir kadın.**
    #3004765 (Gore Gori Chapa Tipa Rota Hey, 14.02.2008 22:32)
  5. Artık rating gösterisi mi yoksa gerçekten olağan dışı bir olay mıydı bilemiyorum. Maalesef bu tip olayların bir çoğu düzmece, birilerinn cepleri dolarken biz halkça uyutuluyoruz. Her ne olursa olsun baştan sona mide bulandırıcı.Ali Poyrazoğlu bu olayla kalitesizliğini cümlealeme göstermiş oldu.Bir de utanmadan bu karakterdeki insanlar Atatürk'ü kendine bir kalkan olarak kullanmasın. Böyle içi boş cümlelere karnımız tok. Bize yaptıklarından, yapacaklarından ve icraatlarından bahsetsin.Canlı yayındaki bu davranışı ile belli ki komplekslerini kapatmak isteyip, birilerini birşeyin ispatı peşinde...Seray Sever gibi hazırcevap bir insanın kadınlık onurunu bu kadar çiğnemesi beni çok şaşırttı.Ne yapıyorsun be adam diyeceği yerde, "bir yerim göründü mü" diye sorması sonrasında belki deneyimsiz bir televizyoncu için olayın şaşkınlığı ile normal karşılanabilirdi.Seray Sever'in gerçekten bir kadına yakıştığı gibi davranmasını isterdim,eminim pek çok kadın da onu desteklerdi, en azından medya önünde bu çirkinliklerin bir kez daha yaşanmaması için güzel bir tepki!! olurdu.Medya önünde bu şekilde "Ne şiş yansın,ne kebap" modunda hareket eden kişiliğini koruyamayan kadınlar istemiyoruzzzzz..
    #3054633 (yagmurunelleri, 25.02.2008 01:16)
  6. STAR TV' DE katıldığı yemek programında yaptığı absürd davranışlar SONUCU SARHOŞ OLMA iHTiMALiNi SEYREDENLERE DÜŞÜNDÜRMÜŞ iNSAN... nedir bunlar efendim yemek yapan bayanın YAPTIĞI PASTAYI BiR TÜRLÜ ÇIKARTAMAYIP PARÇALAMAK, SONRA ÇiĞ BÖREK HAMURUNU BOYNUNA KOLYE GiBi TAKMAK, SAÇMA SAPAN ŞEYLERE DURUP DURUP GÜLMEK...
    #3079166 (crazyhodja, 01.03.2008 14:12)
  7. " seray ne sever? " büyük merak içinde olduğum çok yönlü ,vücudu her zaman merak uyandıran enteresan şahsiyet.
    #3332086 (biseyleryazmali, 28.04.2008 21:42)
  8. kadının ürün olarak algılanmasına neden olur bu kadın. zeki biridir fakat seks unsurunu ön plana çıkarır. yazık....!
    #3332122 (garazeybek, 28.04.2008 21:49)
  9. üstten bakınca jan michael gambill a yan profilden bakınca jan michael vincent a benzeyen şahsiyet.
    #3332157 (cin cikartirken carpilan hoca, 28.04.2008 21:58)
  10. şimdi farkettim, arkasından bakınca gabriel aubry ye, gözü kapalı bakınca da gabriel ivan heinze a benzeyen şahsiyet.
    #3332163 (cin cikartirken carpilan hoca, 28.04.2008 21:59)
  11. su sıralar yalanci romantik adlı dizide gögüslerini gözümüze sokan kadın.
    #3334051 (Halitkin, 29.04.2008 11:45)
  12. her insanın popüler olma hevesiyle bok attığı ama cinsel tatmin olarak zora düştüğünde aklına getirdiği kadınlardan biri.
    #3453206 (kediye kafa atan mucahit fare, 27.05.2008 04:37)
  13. her durumda sexy olan kadın. * * *
    #3743915 (rex ares, 30.07.2008 15:39)
  14. google'da kendisini aratınca sitesi bir numara olarak karşımıza çıkan kadın.

buraya kadar her şey normal değil mi?

sitenin altında yazanı da okumadan geçmeyin derim ben o zaman.

turkiyenin stari.

(bkz: turkiye nin stari seray sever)*
    #4034902 (temporarypeace, 02.10.2008 16:26)
/ 6
© 2008 - uludağ sözlük

seray sever başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. seray sever ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu seray sever nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» grandmaster flash » kanalizasyonu olmayan koyde atik su parasi odemek » shy » tandir ekmegi » cep telefonunun ucus seyir sistemine zarar vermesi » deli fuat pasa » iphone 3g » cocukken yapilan salakliklar » tirsinti » fethullah gulen cemaati » yenilgiden sonra rakibi tebrik eden futbolcu » test cozerken muzik dinleyen hoduk » pusulam yok » gece gunduz karismaz » dombey » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » iri memeleri olan kiz » daglar onurumuzdur » windows 7 » toru topu 6 mac yaptik kac puan toplayabilirdik ki » tuba06 » fethullah gulen » turban takmayan orospular » meet me in montauk » emre belozoglu nun sakatlanmasi » mrrepla » lions in a cage » kacak viski » sahin k nin sirlar dunyasinda rol almasi » buzlu » selam ederim