serap ezgu nun gittikce bulent ersoy a benzemesi 

kapat
  1. son derece haklı ve yerinde olan bir tespittir. zira bülent ersoydan korkanlar olduğu gibi serap ezginin konukları da kendisinden korkmaktadırlar, bu yüzden konuklar eziş üzüş bir şekilde koltuğa yapışmış nefes bile almadan durmaktadırlar, korkusu yüzüne vurup da bunu dile getiremeyenler de birşeyleri bahane edip salya sümük ağlamaktadırlar.
    #2813127 (pinaa, 09.01.2008 17:15)
  2. (bkz: elimizde başka armağan kaldı mı)
    #2813133 (nikim yok benim, 09.01.2008 17:15)
  3. (bkz: ödül almasi gereken tespitler)
    #2813140 (boreas, 09.01.2008 17:17)

© 2008 - uludağ sözlük

serap ezgu nun gittikce bulent ersoy a benzemesi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. serap ezgu nun gittikce bulent ersoy a benzemesi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu serap ezgu nun gittikce bulent ersoy a benzemesi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» annemi ozluyorum ozlemi anniyorum » fenerbahce amblemi » kabul ediyorum carlos benden iyi » 14 ocak 2006 saldirisi » iskender buyuk » the mamas and the papas » kopruyu gecene kadar ayiya yumruk atmak » dibutil suksinat » komik haberden sonra ki anchorman tebessumu » tikky mouse » erik gerets » kadini seksi gosteren unsurlar » eklembacaklilardaki ustun drama kabiliyeti » cuma aksami » alim icin din yoktur » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » salcali sogan kavurmasi » bionic commando rearmed » noi albinoi » turkan soray » yapilan espriyi anlamamasina ragmen gulen insan » nickimicinotuzharfgerekiyormus » ecce homo » calculus » kurtlar vadisi izlemeyen erkek » fatih kacan » yaran msn diyaloglari » teknik direktor kiyimi » basri » trinidad tobago milliyetciligi » bloodsucker