septik sok 

kapat
  1. enfeksiyonlar sonucunda meydana gelen şok.
    #2331977 (fhrmrt, 17.09.2007 16:41)

© 2008 - uludağ sözlük

septik sok başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. septik sok ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu septik sok nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» serefsiz baba » 1 ytl ile yapilabilecekler » fueled by fire » orijinal cin mali » intel itanium 9110n » kacin la kacin uranyum geliyo » pierre joseph proudhon » uretim muhendisi » sahap 3 » evde gordugu karincalari oldurmeyen muhtesem insan a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci