septik dusunce 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. septik sok
  2. septik
  3. septik alan
  4. ay dusunce
  5. dusunce
  6. yoz dusunce
  7. cok dusunce
  8. tek yon dusunce
  9. git ey dusunce
  10. dusunce gorgusuzlugu

© 2008 - uludağ sözlük

septik dusunce başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. septik dusunce ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu septik dusunce nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» serdar ortac dinliyorum demekten utanmak » karanlik isler » pkk » gereksiz kiyaslamalar » burcak onder » hayatta keskeleri fazla olan insan » gogusleri 33 kilo olan kadin » ayse ozyilmazel » izam » facebook » le quattro stagioni » hertha berlin eski hertha berlin degil » lens » ea games » annenin sofradan kalkana doydun mu diye sormasi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » prix l arc de triomphe » taraf olmak » pizza hut » burak aydos » cihan haspolatli » gichin funakoshi » tasdelen karakol baskini » var misin yok musun tony » disko krali » hadis » mustafa pehlivanoglu » cim hokeyi » olmeden once sevisilmesi gereken tek erkek » afrika savanlari » neden unlu oldugu anlasilamamis unlu