sepete konulan parayi alip kacan cocuk 

kapat
  1. bakkalı beklerken, balkondan sarkıtılan sepete konulan parayı cebe indiren ve bir turluguna verilen bisikletin gozden kaybolma ani gibi ortadan kaybolan çocuktur.
    #3628309 (okey oynamayan dorduncu selim, 06.07.2008 18:45)
  2. zile basıp kaçan çocuk da odur...
    #3628325 (crazyhodja, 06.07.2008 18:51)
  3. Şerefsizdir kendisi. O parayla aldığı çikolata haram olsun.
    #3628424 (bakiyim vallahi gerizekali, 06.07.2008 19:18)
  4. bakkaldan ekmek aldirdiktan sonra, para ustu kendisine verilmesine ragmen kabul etmeyen cocukla uzaktan yakindan ilgisi yoktur.*
    #3628454 (rendekar, 06.07.2008 19:26)

© 2008 - uludağ sözlük

sepete konulan parayi alip kacan cocuk başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sepete konulan parayi alip kacan cocuk ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sepete konulan parayi alip kacan cocuk nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» gaz cikarmadan once arkadasa parmak cektirmek » italyan otuzbiri » dhl » ben butonunun sebep oldugu psikolojik sorunlar » fringe » sigara ziyan olmasin diye ust uste 8 firt cekmek » 1 agustos 2008 konya da ogrenci yurdunun cokmesi » msn iletisine yalnizim yazmak » ea games » rihanna » bir erkegin isminin oytunc olmasi » tobias beecher » mudahil » zall in buyuk acmasi » amerikanemperyalizminin yurdum kekolarina tezahuru » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » oy verin lan » kurt nufus artisinin onlenmesi » fatih tekke » zamansiz olume mektuplar » turk silahli kuvvetleri » yapilmis en aptalca dalginlik » babanin sevgisinin anlasildigi anlar » 2008 2009 uefa kupasi f grubu » karakol » vern schillinger » hos sohbet » pasta hut » kurtlerin sorun oldugunu zannetmek » cool tequila » odp nin deniz feneri afisine sansur uygulanmasi