separator 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. que nadie sepa mi sufrir

© 2008 - uludağ sözlük

separator başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. separator ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu separator nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» simone simons » hatun gelince caldir » haydi ic de cay koyayim » varille petrol almak » sesleri gormek » suzinak » aysengruda » grigory petrov » daglar dagildi kentler yenildi diyorlar » turkan soray » faati » mehmet ali birand » msn de sevgiliyi beklemek » kazanan baris olacaksa pkk ile masaya otururum » ernest hemingway » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ezoterizm » sausozluk » all i ve got to do » kork bizden » ben hep kendime cikan bir yokustum » umit davala » carriye roxalina » dugunde candy shop calmak » sinan engin » aseksueller mi dover escinseller mi » terorizmi devletin en yakin mutefiklerin beslemesi » ders calismaya baslama gazi » uludag sozluk te hic gelisme olmamasi » erdal guney » mesnevi