seoviye acimak 

1. karma olayı aşmış nirvaya varmış birine eksi oy veren kimseye karşı hissedilendir. zamanına yazık ben genco, on saniye bekleyeceğine güzel bi yazı yaz, şahsımdan aferimi kap.

bu neyine yetmiyor.

o değil de hepinize tek tek mi acıcam olum.
    #3682315 (zenci nicki, 18.07.2008 14:45)
  2. Bilgisayar başında halini düşündükçe üzülüyorum kendisine. Yapma be güzel kardeşim! Bana eksi oy vermek yerine gez, toz, eğlen, kelebek kovala, sevgilinle gün batımını izle. Uğraşma benle. Ben değmem bu kadar zahmete. Kasma kendini, acındırma kendini be yavrucum.
    #3688221 (ben bir garip yazarim, 19.07.2008 19:06)

© 2008 - uludağ sözlük

seoviye acimak başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. seoviye acimak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu seoviye acimak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» zilgit » aybars lebib » baykal s gang » ozcan deniz in atlas bebege sarkisi » sago nun hep yapiyor olmasi » sadakallahul azim » michal zewlakow » memur maasiyla araba ev ve yazlik alabilen aileler » yagsiz kaziga oturtulmasi gereken yazar » turk kizlari a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games