senteze bak yarabbi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. yarabbi
  2. yarabbi sukur
  3. aman yarabbi
  4. ne garip ukteler var yarabbi
  5. ne gunlere kaldik yarabbi
  6. akil fikir yarabbi cok sukur
  7. bu kopan firtina turk ordusudur yarabbi
  8. allah sen buyuksun yarabbi diyen teyzeler
  9. platonik ask tukurse yarabbi sukur demek
  10. yuzune tukursen yarabbi sukur diyen

© 2008 - uludağ sözlük

senteze bak yarabbi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. senteze bak yarabbi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu senteze bak yarabbi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» juande ramos » operasyonla kalbi aldirmak » google maps for mobile » kurtleri sevmeyen turkler » bir seyin olmamasinin getirdigi tekrar gereksinimi » sekte » seyduna turkuleri » knut » cok pis polemige girerim » venividivici » genelkurmay in 5 karakolu tasima karari » ilkokulda yazilan kompozisyonlar » cift katli otobus » fenerbahceye saldirmanin dayanilmaz hafifligi » yarali erkek karizmasi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » osmanli padisahlarinin nisanlari » evrensel bir kelime olarak allah » milliyetcilik » osman pamukoglu » there will be blood » 18 yasinda kizlarla gezmek varken sozluge girdim » fenerbahce nin turkiye ligini onemsememesi » inci kerestecioglu » tkp » koc burcu kadini » sol » aziz yildirim in parmagiyla alin bunu demesi » pkk nin kurt kokenli vatandaslara zarar vermesi » italyan erkeklerinin sozlukte yazar olmasi » leonardo de deus santos