sensiz iki gun 

kapat
  1. sözlerini cemal safi'nin yazdığı ve hakan tasiyan'ı kitleselleştiren şarkı...

Nere gizlendimse aşikar oldum
    Hedefte gördüler sensiz iki gün
    Dertler avcı oldu ben şikar oldum
    insafsız vurdular sensiz iki gün

Ayağıma prangalar taktılar
    Gözlerimi dağladılar yaktılar
    iki koldan bir alnımdan çaktılar
    Çarmıha gerdiler sensiz iki gün

Kaale almadılar dileklerimi
    Yarasalar emdi iliklerimi
    Kırk yerden kırdılar bileklerimi
    insafsız vurdular sensiz iki gün

Ayağıma prangalar taktılar
    Gözlerimi dağladılar yaktılar
    iki koldan bir alnımdan çaktılar
    Çarmıha gerdiler sensiz iki gün
    #50860 (ferrole, 03.02.2006 12:04 ~ 14:30)
  2. hakan taşıyan tarafından seslendirilmiş, büyük de beğeni toplamış şarkı.
    #50936 (palta, 03.02.2006 13:16)
  3. şarkının hikayesi basittir...
    aynı işyerinde, birlikte çalıştığı kadına aşık olan şair (bkz: cemal safi), haftasonu tatilinde, o'nu göremeyecek olmanın ızdırabına kâğıda bu şekilde dökmüştür... *
    #50996 (ferrole, 03.02.2006 14:32)
  4. çok derinden vurabilen bir şarkı. ya seversiniz ya nefret edersiniz bu şarkıdan.
    ben ise hastasıyım.
    #51064 (tyler, 03.02.2006 15:28)
  5. hakan taşıyan'ı arabesk camiasında bir yerlere getirmiş parça. 10 yıl önce seslendirmesine rağmen hala aynı şevkle ve psikopatlıkla dinlenme kapasitesine sahiptir.
    #2236372 (aman heri, 31.08.2007 17:31)
  6. bağıra bağıra söylenesi şarkı. adamı ruh hastası yapabilen bir şarkıdır.
    #3844722 (pergamon, 20.08.2008 17:04)

© 2008 - uludağ sözlük

sensiz iki gun başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sensiz iki gun ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sensiz iki gun nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» timucin esen » shrek corum versiyonu » gse » silikon yastik » kurtlar vadisi izlemeyen erkek » kas gerilmesi » adnan sezgin » birol guven in lost senaristi olmasi » please mister postman » istatistiktir » dogu turkistan da islami ibadetlerin yasaklanmasi » asyut petroleum » ernest hemingway » ah bir atas ver » rainer maria rilke » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » guitar hero world tour » the mamas and the papas » pit » olmek istememek ama olememek » arkadas grubuna namahrem eklemeyenler » teknosa » cirkin oldugunu kabul eden kiz » fleisch » 21 inci yuzyilda hala kara carsaf giyen kadin » baykal in sicilinin erdogan a gore tertemiz olmasi » tanri vs insan » linger » volkan demirel in avrupa macerasi » arditi » iset