sensin kerim sensin rahim 

kapat
  1. yunus emre'ya atfedilen bir ilahi. yunus emre oratoryosu'nda ahmed adnan saygun final bolumu olarak ilk dortlugu kullanmistir ayni zamanda.

sensin kerim sensin rahim, allah sana sundum elim
    senden artuk yoktur emim, allah sana sundum elim
    ecel geldi vade erdi, bu ömrüm kadehi doldu
    kimdir ki içmeden kaldı, allah sana sundum elim

gözlerim göğe süzüldü, canım göğüsten üzüldü
    dilim tetiği bozuldu, allah sana sundum elim
    geldim salacam sarılır, dört yana sela verilir
    el namazıma derilir, allah sana sundum elim

cun cenazeden şeştiler, üstüme toprak saçtılar
    hep koyubeni kaçtılar, allah sana sundum elim
    yunus tap uzattın sözü, allah'ına tutgil yüzü
    didardan ayırma bizi, allah sana sundum elim
    #406886 (shyer, 08.07.2006 21:08)

© 2008 - uludağ sözlük

sensin kerim sensin rahim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sensin kerim sensin rahim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sensin kerim sensin rahim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» night ark » kalbim yok » vanity is definitely my favourite sin » memati bakisi » cambridge city fc » cehennem dialoglari » all i ve got to do » adim adim kiz tavlama » olen mankenin seksi fotograflari icin tiklayin » petrol fiyatlarinin 80 dolara dusme ihtimali » bilgi ve belge yonetimi » deniz yilmaz » ask acisi ceken birine alinacak son hediye » cirkin olmak » ucak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kurt milliyetciligi yapan sosyalist » trinidad tobago milliyetciligi » ve insan muzigi yaratti » amcik gibi olmak » karl heinz feldkamp » kopruyu gecene kadar ayiya yumruk atmak » ido dan mesaj gelmesi » mangal mizah dergisi » kaderimin cv si » tuhh kahretsin » sevisirken sesleri duyulmasin diye muzik acan cift » of ulan of » eklembacaklilardaki ustun drama kabiliyeti » ben ask oldugumu aglarim » sehit annesi olmak