sense 

kapat
  1. ing. duygu, zeka.
    #3072457 (kasgarli tost, 28.02.2008 21:31)
  2. almanca; tirpan.
    #3072497 (filozofil, 28.02.2008 21:43)

© 2008 - uludağ sözlük

sense başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sense ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sense nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» mehmet ali birand » ismail aq » savas ve kadin » mustafa denizli » ask incitir » 4 yildir muhendislik okuyorum boyle odun gormedim » hayattan sikilmak » jean marie gustave le clezio » susannah york » birinin sizi sevdigini baskasindan duymak » erkek delisi » 14 ocak 2006 saldirisi » sevgili deyince yazarlarin yumusamasi » camii manzarali ogrenci evi » eskisehir » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » incesaz » fleisch » ahmet karayay » sagopa kajmer in rapper oldugunu iddia etmek » kirik cikik olsa duramazsin » ceza » bir turk un ogrendigi ilk ingilizce kelimeler » baslik silindigi icin silinen entry » beziman » dengir mir mehmet firat » memur mesai ucretlerine bes kurus zam yapilmasi » kararti » bez bebekciler ve prenses perfinyacilarin farklari » virginia gold » driving miss daisy