senlikleri 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. dau senlikleri
  2. ktu bahar senlikleri
  3. kirkpinar senlikleri
  4. yeditepe senlikleri
  5. tepres senlikleri
  6. ahi evran senlikleri
  7. hacibektas senlikleri
  8. banaz senlikleri
  9. 23 nisan senlikleri
  10. 1 mayis senlikleri

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» serkan cagri » yasaklari pratik zekasiyla egale edenler » turk ruleti » yildiz teknik universitesi 2008 bahar senlikleri » giyinmesini bilen erkekler » tuncay ozkan » dedim komutanim bi siktir git » coitus interruptus » konya ozel buyukkoyuncu fen lisesi » haydar dumen e sorulan yaran sorular » kalinti gerilme » sony ericsson j220i » kralice ve reis » trainer » 9 yasindaki kiza turban taktiran zihniyet » somut » yol arkadasim » closure » it s gonna be me » kagit uzerinde » judas » kralice nin istanbul da ucak gemisinde kalmasi » tikal » mantikli » evelallah bu ulke patlayacak » yildizeli nin tarihi eserleri » gsm operatorlerinin kampanya cilginligi » solyangaz » sirinler i gormek icin uslu duran cocuk a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa