senligin tipcilara kontrendike olmasi 

kapat
  1. bu sene değişen, uludag universitesi tip fakultesi temel tip bilimleri sınav tarihlerinin tam şenliği kapsayacak biçimde ayarlanması sonucu sağlık sektörünün bile anlamakta güçlük çektiği olaydır.

ULUDAĞ ÜNiVERSiTESi TIP FAKÜLTESi ARASINAV HAFTASI 08-17 MAYIS 2006 tarihleri arasında gerçekleşmesi insanlık için büyük bizim için kontrendikedir.

(şiddetle bkz: uludag universitesi 2006 bahar senlikleri )
    #217428 (scarface, 06.05.2006 22:53 ~ 23:00)
  2. tıpçıların kaderidir.
    tercih formunun arkasında 0,1 lik punto ile yazılmış ama tercih yaparken hiçbir tıpçı tarafından dikkate alınmamış ibaredir.

''lanet olsun!! ulan herkes eğlenio ben de burda sonda takıom!! ben böyle kaderin'' dedirten durumdur.

3.sınıfların küfür etme eşiklerini düşüren uygulamadır.
    #217452 (aby, 06.05.2006 23:01)
  3. bunun aslinda genel olarak tüm üniversite ögrencilerine bakan bir yani da vardir. yani genel olarak sinavlarin kontrendiksiyonlari, yan etkileri.

eger üniversitede yaz tatili denilen sey hic yoksa, bu yan etkiler iyiden iyiye gösterir kendini.

nasil yaz tatili olmaz diyorsaniz : (bkz: alman üniversiteleri)

yaz dönemi programi su sekildedir nitekim :

nisan'da dersler baslar, temmuz'un sonuna kadar devam eder. agustos'te bir aylik ara verilir, sinavlara calissin ögrenciler diye. eylül'de sinavlar baslar. 4-5 tanedir ama ortalama 4 saat süren borulardir bu sinavlar. profesorun gozune girmek isteyen asistanlar tarafindan itinayla hazirlanir. eylül sonunda bütün sinavlar biter. ekim'de yeni dönem baslar. hayirli olsun.
    #217476 (aftermath, 06.05.2006 23:10)

© 2008 - uludağ sözlük

senligin tipcilara kontrendike olmasi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. senligin tipcilara kontrendike olmasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu senligin tipcilara kontrendike olmasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» iskender pala » kronik bronsit » la ilahe illallah » from dusk till dawn » ingiliz anahtari » pele » su tabancasina kezzap koymak » mustafa kemal ataturk » uekae » kete a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games