senle ben bati dogu ama dunya yuvarlak 

kapat
  1. "senle ben, batı ve doğu gibi farklı, uzak olsak da aynı ayrılamaz bütünün birbirini tamamlayan parçaları olarak yakınız birbirimize" anlamına gelebilen, şebnem in kalbim şarkısında geçen söz.
    #1349169 (serbest radikal, 26.02.2007 00:19 ~ 00:25)
  2. "senle ben birbirini tüketen iki nesne gibi olsak da ayrı da olamıyoruz şartlar ayırmıyor bizi" manasındaki cümledir. sen ateş oluyorsun ben mum ve ışık saçmamız için erimem gerekiyor benim. içten bir birlikteliği tüketerek yaşıyoruz birbirimizi. ve zehir olduğunu bile bile yutuyorum seni, gırtlağımdan mideme doğru yana yakıla ilerliyorsun ve her bir zerrem lav misali tütmeye başlıyor sıcaklığından...sonrası yok. panzehir de...
    #1349481 (balyancho, 26.02.2007 01:35 ~ 01:50)
  3. senle ben eyvallah hadi güle güle ama görüşürüz.
    senle ben hoşgeldin hoşbulduk ama yine bekleriz.
    senle ben nasılsın iyiyim ama daha ötesi yok.
    türünden bir şarkı başlığı.
    #1349513 (muhayyil, 26.02.2007 01:45)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

senle ben bati dogu ama dunya yuvarlak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. senle ben bati dogu ama dunya yuvarlak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu senle ben bati dogu ama dunya yuvarlak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about senle ben bati dogu ama dunya yuvarlak. Copyrights of the articles are belong to their authors.