senin olurum 

kapat
  1. gokce'nin çok sevimli olarak nitelendirebileceğim şarkısı. her ne kadar acıklı sözlere sahip ve biten bi aşkın arkasından yazılmış olsa da anlamsızca huzur veriyor. ayrıca uktelere bakarken bunu görmem ve aynı anda winampte çalmaya başlaması da süper oldu*
    sözleri de anlayabildiğim kadarıyla şöyle :

aşkın günbegün bitiyor
    buna gücüm yetmiyor
    günler geceler geçmiyor
    dostlar yerini doldurmuyor

gel desem, nerde
    gitmesen, mecbur
    eskisi gibi, söz desem
    o zaman..

senin olurum, senin
    senin olurum, senin
    senin olurum
    seni bulurum

günler bitmek bilmiyor
    sensiz zaman geçmiyor
    bana geçmişi getirmiyor
    geç kaldın, aşkım bitiyor

gel desem, nerde
    gitmesen, mecbur
    eskisi gibi, söz desem
    o zaman...

senin olurum, senin
    senin olurum, senin
    senin olurum
    seni bulurum

(bkz: ukteydim doldum)**
    #3315728 (pisikedi, 25.04.2008 02:20)
  2. - bi biskrem versem?
    + bi öpücük veririm.
    - komple paketi versem?
    + komple senin olurum.
    - oh yes!
    #3315732 (rakimalboga, 25.04.2008 02:21 ~ 02:24)

© 2008 - uludağ sözlük

senin olurum başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. senin olurum ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu senin olurum nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sir isaac » 21 inci yuzyilda hala kara carsaf giyen kadin » imper » turk silahli kuvvetleri » mehmet ali nuroglu » rahmetli ozal i unutamamak » genpatech » saksafon calan bir insan olmanin zorluklari » kitap yazdigi icin hapse atilan insan » dolunayisi » petrol fiyatlarinda meydana gelen hizli dusus » yaran nickler » ask yaslandirir » uludag sozluk pkk klonundan basliklar » bilgi ve belge yonetimi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » rusya borsasi » bir sehri sevmek » ferigim » ted bundy » bikini bolgesini bronzlastirmak » elimde cok guzel fakeler var ilgilenir misin » kanye west gozlukleri » mesut yar » bekaret onemsizdir diyen kiz » uludag sozluk yazarligi yemini » atm den makbuz isteyen anarsist genc » ciris otu » mehmet yildiz » acz ve fakr » deniz feneri dernegi davasi