senin o beyaz kicini tekmeleyecegim adamim 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. o beyaz kicini tekmeleyecegim
  2. senin sorunun ne biliyor musun adamim
  3. al beyaz kicini git buradan
  4. hey beyaz adam senin kafan kicindan buyuk
  5. adamim
  6. cok muhtar adamim
  7. hadi ama adamim
  8. cok kral bir adamim
  9. ben sahici bir adamim
  10. hey adamim bela istemiyorum

© 2008 - uludağ sözlük

senin o beyaz kicini tekmeleyecegim adamim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. senin o beyaz kicini tekmeleyecegim adamim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu senin o beyaz kicini tekmeleyecegim adamim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» hasan karakaya » bed of roses » zuvvar » karin » transatlantik egilimler » yarim kalmak » yavsakimsi » besiktas a teknik direktor onerileri » edit yapmamis yazar » google 2001 » dunyayategetgecenadam » sokratesla » giannis parios » over the hills and far away » emo » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ilk 6 haftada 4 yenilgi alan takim » yusuf simsek » mistik guc » pomodoro » oyuncakbulut » ale » mahsum korkmaz » kor savasci » cehennem degnekcisi » turgay bahadir » yeni hayat » olu sessizligi » itu sozluk » taraf olmak » muktedir