senin isin vardi degil mi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. senin isin de zor be abi
  2. senin de isin zor tabii
  3. isin gucun yok mu senin
  4. senin isin allah a kalmis
  5. senin isin ankaradan bozuk yegenim
  6. senin de bana isin duser olum
  7. kardes senin ne vardi
  8. mermiden gulusun vardi senin
  9. senin altinda bez varken benim altimda nez vardi
  10. o degil de bi apo vardi noldu ona

© 2008 - uludağ sözlük

senin isin vardi degil mi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. senin isin vardi degil mi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu senin isin vardi degil mi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» yolcu rock bar » cakma entelektuel » abi kiz kardes diyaloglari » gokdeniz karadeniz » aci agac otu » cigdem » the memory remains teki la la laaa laa diyen kadin » 23 temmuz 2008 istanbul yagmuru » darwin in maymuna benzemesi » oktay yildirim a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci