senin isin de zor be abi 

kapat
  1. kolpa problemlerle kafa sken kişiye karşı söylenebilecek laftır. yani ben öyle yaptım bugüne kadar. nerde gereksiz ve enbesilce bir sıkıntı edinen eleman varsa, olayı çok ciddi bir sorunmuş gibi anlatmaya çalışıyor. dinliyorsun dinliyorsuun ama onu teselli edecek, dertlerinden arındırıp nirvanaya ulaşmasını sağlayacak bir laf bulamıyorsun. neden? sorun mantıksız çünkü. yani normal bşr insan evladının kendine dert etmeyeceği bir şey. adam yememiş içmemiş oturmuş onu sıkıntı addetmiş kendine. sen ne söyleceksin anunagoyyim. mecburen bu sözü söylüyorsun; "senin isin de zor be abi". ama altında bir samimiyet var tabii bu lafın, o zeka seviyesi ile işi cidden zor çünkü.
    #2847703 (jadeh, 16.01.2008 18:43)
  2. bara, damsız girmeye çalışan bünyelerin kapıdaki bodyguarda sarf ettikleri söz. burada amaç zaman kovulmadan önce zaman kazanıp bodyguardın gözüne girmeye çalışmaktır...* *
    #2847946 (mevlo, 16.01.2008 19:37 ~ 19:38)
  3. klasik turk " karsidaki adami kafalama " cumlesi.
    #2848022 (ericadamstr, 16.01.2008 19:54)

© 2008 - uludağ sözlük

senin isin de zor be abi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. senin isin de zor be abi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu senin isin de zor be abi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» rising sun over europe » isci kesiminin paragoz ve doyumsuz olmasi » evin » muhalefetten destek istemek » bayilik » yaran okul muduru laflari » anna politkovskaya » alternatif mezar tasi yazilari » endise » papa john s » sozlukteki hristiyanlar » sofistike » gel guzelim gel » sevisirken dinlenecek sarkilar » tchibo » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » adini bildigi herkesi facebook una ekleyen insan » gokdeniz karadeniz » vay efendim ben duymadim vay efendim ben bilmedim » windows u turkler yapsaydi olabilecekler » skibbe gitsin abdullah avci gelsin kampanyasi » imam hatip liseleri » hasan kara » aramaya inanmayan ibne » aknefug » bursa da ne ariyoruz zirvesi » taraf tan genelkurmay a sekiz soru » blog 27 » ingiltere nin saglik sistemi » yeni hayat » sweden