senin isin ankaradan bozuk yegenim 

kapat
  1. bir adet türk filmi repliği.
    #2840285 (AeroZeppelin, 15.01.2008 06:26)
  2. alternatif "bir derdim var" moderatör cevap cümlesi. sen yazmışsındır uzun uzun, yok şöyle de yok böyle de, şunlar da yapılsın da, veya şu entry hatalı bir bakın da, ama moderator ne yapsın? çünkü senin iş ankara'dan olmuyordur yeğenim.
    #4056803 (ben hep 17 yasindayim, 07.10.2008 11:57)

© 2008 - uludağ sözlük

senin isin ankaradan bozuk yegenim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. senin isin ankaradan bozuk yegenim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu senin isin ankaradan bozuk yegenim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» yerli teknik direktorlerin yukselisi » insanlari super kahramana donusturen bocekler » bir sehri sevmek » barack obama vs john mccain » silikon yastik » dokunulmazliklar kalksin diyemeyen milletvekilleri » yaran diyaloglar » como el agua » imkb » ask susturur » full metal jacket » kanal tedavisi » bos beles entryler » secim » sungur savran » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » imper » sener eruygur » uyumadan once the bards song dinlemek » mahser i cumbus » gecegece » lise yillari » kktc ile turkiye farklari » isik ver bana » savas ve kadin » human unit » kendisine 1 odadan fazlasini istemeyen insan sekli » little big planet » kisveye burunmek » ahmet levendoglu » ah muhsin unlu