senin ilacin benim 

kapat
  1. Ego oranının yüzde yüzlere vurduğu, bu ifadeyi dillendiren kişinin kendisini dev aynasında resimlediği, diğer insanlara tepeden baktığı ve neticede; itici bir hal aldığı aşikardır ve antipatik etkilerin yüzeye çıkacağı malum olduğu halde dillendirilen, hayli iddialı ve kale alınmaması gereken bir laftır.
    Azımsanmayacak sayıdadır bu tür insanımsılar. Karşısındakini insan yerine koymazlar ve onların içine düştüğü ya da düşürüldüğü çaresizlikten nemalanma yolunu seçerler. Aslında bu ifadeyi dillendiren kişilik, bu söylediğine kendi bile inanmamaktadır ama ilk başta kendi kişiliğini karalamakta ve kendine rol biçerek, o rolü oynamaya çalışmaktadır. Vazgeçilmez olduğunu düşünmekte ve bunu, özellikle insanların zor anlarında onların yüzlerine vurmaktadır. Acınası ve aciz varlıklardır ve bilakis ilaca ihtiyaç duyanlar asıl onlardır.
    (bluevelve, 04.11.2006 14:32)
  2. hemen ardından kurulacak cümle için: (bkz: 'hapı yuttun')
    (manik depresif, 04.11.2006 14:45 ~ 18:16)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» spyware terminator » ask oldurur » shevchenko ile yeniden karsilasmak istiyorum » hukumetin yeni memur alimi » thomas mann » zavet » the darkness » reklama giren filmin geriden baslamasi » sevgilinin telefonunun kapali olmasi » hurriyet in yalan haberleriyle cosan sozluk yazari » sehirlerarasi otobuslerde yasanan dumur olaylar » canyon defence » cimri birinden borc para istemek » dragonheads » tuncay ozkan in yeni partisine isim onerileri » dinsadansdjeveldyrkaar » karisini internette satisa cikaran boynuzlu erkek » zile nin tarihi eserleri » pergamon » yurtici kargo » dalton ana » gunde uc ogun yumurta yiyen ogrenci » cumhuriyet halk partisi » cunt bloody cunt » iron maiden » uzayli zekiye » sozlukofobi » diplomasi » yasaklamak yasaktir a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa