senin icin su kadar olur 

kapat
  1. fiyatı her zaman sabit olan bir malın karşısındaki kişinin kendisinin özel hissetmesine yol açmak için söylenen tipik yalan
    (tomamca, 10.08.2006 10:54)
  2. KOLPA OLDUĞU BELLiDiR. HEMEN "ayagimiz alissin" DiYE KARŞI ATAĞA GEÇiLiR.
    (redwinemania, 10.08.2006 10:57 ~ 11:04)
  3. +şu ne kadar?
    -55 lira ( aslında 50 lira da pazarlık payı olarak +5 lira)
    +biraz indirim yapsanız?
    -valla olmaz abla, biz ne yicez ?
    +kalsın o zaman.
    -gel abla sana 50 liraya olur.
    +tamam alıyorum.

aslında her iki tarafta mutlu ayrılır sahneden. birisi indirim yaptıdığını sanır, diğeri indirim yapmadığı için. ha 55 liraya satsa satıcı için olayın balı kaymağı olur.
    (hebelehubele, 10.08.2006 10:58 ~ 11:00)

© 2008 - uludağ sözlük

senin icin su kadar olur başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» bundesliga » 0z9u12 » taraf » eyy uhnem eyy uhnem » hayrunnisa gul » klimalarin altinda bulunan pet sise » hable con ella » cavus » moderasyon » yaran entry silinme sebepleri » darvinizm » open your mind » ayagin karincalanmasi » petrus aalberse » yapilmis en aptalca dalginlik » trakya universitesi tip fakultesi hastanesi » dunun dikkat ceken entryleri » maggie and milly and molly and may » cehenneme 5 litrelik suyla gitmek » sayisalda sadece 6 rakamini bilmek » sevgiliden ayrildiktan sonraki ilk gun » he was a quiet man » anto » uzun boyun avantajlari » hakkinizi helal ediyor musunuz » sakalli edi » ilgi mesaji » yaz aylariyla gelen sort atlet corap uclusu » hic kadin gormemis gibi bakan rezil isciler » kasadayken market posetini bir turlu acamamak » galatasaray in stat projesi » istanbul » lebron yigit » islamiyet yuzunden iki arada bir derede olmak » orhanbencegay » bence sakincasi yok » yogurtcu » valencia » rumpelstiltskin » turkilizce » kufretmek istiyorum » allah ile aldatmak » amorti cikan bileti yenisiyle degistirmek » ivar aasen » dojd v dubovom lecu » gel ey zahid » hic gommage yapmayan insan » berk hakman » nail down » sikke a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa