senin gibi dalga gecmiorm 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. senin olmayan sevgiliyi senin olmamis gibi unutmak
  2. dalga gecer gibi yagan kar
  3. nihat dogan ve ajdar gibi tiplerle dalga gecmek
  4. senin gibi
  5. hay senin gri ekran gibi
  6. kimse senin gibi iz birakmadi
  7. benim senin gibi bir oglum yok
  8. senin hatun erik gibi
  9. senin gibi yazari bafileyeyim
  10. o senin gibi 10 tane sicar

© 2008 - uludağ sözlük

senin gibi dalga gecmiorm başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. senin gibi dalga gecmiorm ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu senin gibi dalga gecmiorm nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» mezzanine » sagopa kajmer in rapper oldugunu iddia etmek » ufak hayallere sahip olmak » erkam » saksafon calan bir insan olmanin zorluklari » davidoff » star gazetesi » harry kewell » 300 » tretuvar calismasi » be with you » ask kazandirir » tanri mi insani insan mi tanriyi yaratir sorunsali » cekememek » babanin ensesine saplak atmak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » elimde cok guzel fakeler var ilgilenir misin » morgan freeman » ehliyet sinavi » arkadas grubuna namahrem eklemeyenler » tsk » buralardan gitme » mustafa kemal ataturk » simdi onlar dusunsun » ne dedi ne dedi » erkegin sevdigi kiza acilamamasi » ntv spor » insanlik onuru » izmir » avm leri sadece tuvalet icin kullanmak » beden derslerinde mintika temizligi yapmak