senin eserin 

kapat

1. efkarlı anlarda dinlenmesi gereken güzel bir cengiz kurtoglu sarkisi. sözleri $öyle :

Gideceğini bilseydim
    Bir gün böyle uzaklara
    Kilitlerdim şu gönlümü
    Düşmezdim kara sevdaya

Ne vefanın adı kalmış
    Ne sevdanın tadı kalmış
    Aşka tutsak o yeminler
    Demek ki hep yalanmış

Bu sevdaya ömür verdim
    Böyle yandım öyle sevdim
    Görmezdi gözlerim dünyayı
    Gözünde yaş varsa senin
    içimde dert varsa senin
    Saçıma aklar düştüyse
    Bu senin, senin eserin

Nasıl diner şimdi yaram
    Bozuldu felekle aram
    Gece gündüz hesap sorar
    Senden kalan hatıralar
    #368098 (faati, 23.06.2006 02:30)
  2. yapımcılığını tarkan gözübüyük'ün üstlendiği, buz adlı grubun ilk albümü.
    #539954 (dodbob, 14.08.2006 21:49)
  3. şarkı listesi şöyle olan buz albümü
    bugün son
    her şey bitti
    yalnızlık
    kör yarış
    sen de gitme
    nefretim kederimden
    omuzundaki yük
    hep aynı
    vajina
    yeni bir son
    #1286344 (sadee, 10.02.2007 20:15)
  4. "bazı insanlar, bazı cümleleri hayatları boyunca kurmayacaklarını sanarlar. bazen de, bazı cümleleri, bir daha asla kuramayacaklarını sanarlar. bazen bir daha o yolları aynı hevesle yürüyüp, yürümeyecekleri konusunda şüpheye düşerler. bazen umuda dair, umutsuzlar taşır, bazen de susmayı tercih ederler.

vincent van gogh'a bir projesini gösterip "senin eserin" demiş olan var mıdır acaba diye düşündüm, yoktur. olsa da duyamazdı zaten. picasso'ya gösterip, bunu söylesen, o sana daha edepsiz bir yerini gösterirdi muhtemelen.

"senin eserin" demek zordur çok insan için. bu insanlara ben de dahildim. hem de o kadar dahildim ki, bu cümle hakkında hiç düşünmemiştim bile. bunun iki sebebi vardı, her standart insan gibi, ben de çıkardığım iyi eserin bütün haklarının bana ait olmasının, eserin iyiliğini mükemmelleştirdiğini bilirdim. diğer sebep ise, herkesin kendi yaptığından sorumlu olduğunu düşünmem, kendi suçumu başkasına yüklesem bile, bunu yüksek sesle söyleyecek cesarete asla sahip olamayacak olmamdı.

dün gece uzunca düşününce, hep utanç duyduğum ve beni bir kalıba sokmaya çalışan ismimin tamamiyle babamın eseri olduğunu, ismimle müstesna yaşantımda, babamdan kalma alışkanlıkları ve sorumlulukları taşıdığımı hissettim. insan, garip şey vesselam...

bence "senin eserin" hayatında herkesin en azından bir kere olsun, ağzından çıkarması gereken kelime öbekleridir, hiç değilse cümlenin felsefesini düşünebilmek adına. ben bu şansı çok geç yakaladım ama günün anlam ve öneminin farkındayım. ben hayatımı veya kendimi birisine göstererek "senin eserin" dediğimde, karşımdakini suçlayacağımı düşünüyorsam, o zaman ben kötü bir haldeyim demektir. ben hep böyle düşündüm. sanki "senin eserin" dediğimde birileri suçlanmak zorundaymışçasına korktum bu cümleden. oysa çok güzel günler de oldu, "senin eserin" neden kafamda kötü bir şekle bürünsündü ki?

ben anladım. anladığımda parladı gözlerim. anladığımda ufak bir alevin üstüne, onu korlandıracak büyük bir rüzgar gibi esti ruhum. herkesin eseri kendine ve anladım ki: "senin eserin, aslında benim eserim."

buralar tamamiyle benim. *
    ve buralarda artık sadece ben eserim. *
    evet..."

yazdı defterine, deniz fenerine inmeden önce şair asil aramayan.
    74 yaşındaydı, gözlerinde şüpheden eser yoktu, omuzları dikti ve bugün onun yeni hayatının ilk günüydü. *
    #5246226 (chaotic good, 21.05.2009 18:47)
  5. şimdi bu halde olmamız.
    #5246346 (sneeze, 21.05.2009 19:15)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

senin eserin başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. senin eserin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu senin eserin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about senin eserin. Copyrights of the articles are belong to their authors.