senin de oglun olunca anlarsin 

sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. anne olunca anlarsin
  2. baba olunca anlarsin
  3. sen de baba olunca anlarsin
  4. sehite olunca mustahak korumaya olunca yazik
  5. 40 olunca verdi 60 olunca aldim demek
  6. anne kos oglun milli oldu
  7. babayla oglun ayni yil oss ye girmesi
  8. bir oglun oldugu aklina geldi demek
  9. evden atma nedeni olarak almanya dan oglun gelisi
  10. ali sen anlarsin ya

© 2008 - uludağ sözlük

senin de oglun olunca anlarsin başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. senin de oglun olunca anlarsin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu senin de oglun olunca anlarsin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ciprian marica » surekli negatif olan insanlar » ibrahim uzulmez » bos zamanlarda muzik dinleyip kitap okumak » semih yuvakuran » gece yolculugu » new age » uludag sozlukteki cozulemeyen sirlar » marx i marks diye yazmak » saygim senin orospun olsun kaygin benim askim a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games