senin bu yokluguna nasil dayansam 

kapat
  1. gulbeyaz da dinledikten sonra fellik fellik aranılan,sözleri bulunan ama müziği bir türlü ele geçmeyen güzel türkü...

kınamı yoğurdular hamur ettiler anam
    gözlerimin yaşını yağmur ettiler anam
    gözlerimin yaşını yağmur ettiler anam

ağlama canım anam ben gelin oldum gelin
    şu üç günün içinde ben elin oldum elin
    şu üç günün içinde ben elin oldum elin

ben senden ayrılmazdım eller ayırdı anam
    senin bu yokluğuna nasıl dayansam anam
    senin bu yokluğuna nasıl dayansam anam
    #1323661 (devrim, 19.02.2007 19:00)
  2. http://www.youtube.com/watch?v=_7JtuFSnFBc +
    #1660670 (devrim, 19.05.2007 01:48)
  3. gülbeyaz dizisinde kullanılan,insanın karadenizli oldugu icin gurur duymasını saglayan,aglatan turku..
    #2793936 (kirlisuyundapariltilar, 05.01.2008 16:53)

© 2008 - uludağ sözlük

senin bu yokluguna nasil dayansam başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. senin bu yokluguna nasil dayansam ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu senin bu yokluguna nasil dayansam nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» buzlu » sonu guzel olan sarkilar » zoraki tanim » savasmak » uzun boylu bayanlar » firat haber ajansi » hull city » nickaltima entry girildi mi diye killanan yazar » youtube » tay tay » birbirine benzeyen unluler » kazaninca sevincten takla atan formula pilotu » hz muhammed e fani diyememenin dayanilmaz agirligi » yapayalniz » kizilay » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » bakir » vantage point » tozo » windows 7 » trakya universitesi » knut » saclari uzatip maviye boyayarak okula gitmek » radyo uludag » liselilerdeki okulun en deli sinifi biziz iddiasi » sozlukteki postmodern yazarlar » zam yapiyorlar ama yine de cok iyi bir iktidar » rolex » eksi sozluk » aziz yildirim in parmagiyla alin bunu demesi » everybody hurts