senin adin yok olsun 

kapat
  1. Senin adın yok olsun
    Yok dedikçe burda ol
    Sakın uzağa gitme
    Kaybolup gitme sakın
    Tam sana kavuşmuşken *

güftesi fikret kizilok'a ait olan şarkı.
    #94092 (cikarinbeniburdan, 01.03.2006 13:23)
  2. (bkz: adın batsın)
    #94104 (palta, 01.03.2006 13:27)
  3. aşmış sözlere sahip bir şarkı. aziz fuat güner güzel yorumlamıştır.
    sözlerini tam haliyle vermek gerekirse:

Seni adın yok olsun
    Yok dedikçe burda ol
    Sakın uzağa gitme
    Kaybolup gitme sakın
    Tam sana kavuşmuşken
    içim seni çekerken
    Dayanamam yokluğa
    Bilirim nafiledir
    Çağırmak bana yasak
    isteyince gidersin
    Yok olunca gelirsin...ahh...
    Sen yok musun sen
    Beni bu hale koyan
    Çocuk gibi kandıran...aah...
    #1078002 (benzin, 30.12.2006 00:31 ~ 00:32)

© 2008 - uludağ sözlük

senin adin yok olsun başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. senin adin yok olsun ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu senin adin yok olsun nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sozlukteki yobazlar » breaking bad » alternatif prezervatif reklam sloganlari » pilot » metroda cift kale mac yapmak » militarist ulkede beden dersi » hepsiburada com » jan devrim » the beatles » olmek istememek ama olememek » grigory petrov » kurt soykirimi » islam ve demokrasi uyumlu mudur » como el agua » kendi derdim yeterken bir de sen dert oldun basima » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » tkp » nuri alco theme » ruyada uyuyamamak » bush un karsisinda bacak bacak ustune atmak » cok guzel hareketler bunlar esprileri » seni bize goturelim bizim cocugumuz ol » izlanda nin satisi » turkiye de internet sozluk kulturu » bir seytan in papazi » eksi sozluk teki reklam nickli yazar » bursaspor un besiktas sike yapti iddiasi » cupcake » silmekten asinan burun » aseksueller mi dover escinseller mi » cocuklukta sabah ve aksam sut icme rituelleri