seni zaman gazetesine abone yapalim mi diyen burcu 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. seni zaman gazetesine abone yapalim mi diyen nurcu
  2. seni zaman gazetesine abone yapayim mi
  3. seni bizim gazeteye abone yapalim mi
  4. seni eksi sozluk e uye yapalim mi diyen eksi modu
  5. cemaatin zorla today s zaman a abone edilmesi
  6. hurriyet in zaman gazetesine reklam vermesi
  7. haydar dumen in zaman gazetesine gecmesi
  8. zaman gazetesine gore kictan dalan saskin ordek
  9. o zaman ona gore sey yapalim
  10. elmayi top top yapalim diyen ezik

© 2008 - uludağ sözlük

seni zaman gazetesine abone yapalim mi diyen burcu başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. seni zaman gazetesine abone yapalim mi diyen burcu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu seni zaman gazetesine abone yapalim mi diyen burcu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» cehennem dialoglari » ati radeon hd 3850 » istanbul evleri » ali ibrahim savas » government » cakma yahudi » turk olarak gorevim askerlik degil » polat alemdar in kafasiyla 7 tane yarmayi dovmesi » sogukta usuyen eller » sozluk yazarlarindan aforizmalar » saka degil » thomen stauch » metalist kharkiv in real madrid ayarinda olmasi » nouriel roubini » 11 ekim 2008 fenerbahce galatasaray maci » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » bugun benim dogum gunum » beni susarken bolme » ask yaralar » ataturk un karga kovalarken olmesi » cirkin oldugunu kabul eden kiz » firindan yeni cikmis ekmek » turk solu » ask kahreder » kaltar » akp biyigi » silikon yorgan » yol tv » 25 yas sendromu » kopek tarafindan kovalanirken belini kapatan kiz » marcel petiot