seni yerim sosis 

kapat
  1. ben küçükken ekranlarda çıkardı bir küçük kız bu sözü söylerdi. işte o reklamda söylenen sözdür bu. belki ben çocuk değildim de çok oldu izlemeyeli. unutuldu yani.
    #1367182 (sen bana bu diyemezsin, 02.03.2007 22:54 ~ 22:55)
  2. hatırladığım kadarıyla doğrusu yerim seni sosis olması gereken, eski bir reklam sloganı..
    #1367209 (ufo goren masum koylu, 02.03.2007 22:59)
  3. küçükken masum bir söz öbeği olabilir fakat yetişkin bir kızın o söz öbeğini kullanması* çokta hoş sonuçlar doyurmayabilir.*
    #1367271 (hekemen, 02.03.2007 23:15)

© 2008 - uludağ sözlük

seni yerim sosis başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. seni yerim sosis ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu seni yerim sosis nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ulugay sozluk » dance with me tonight » seviyeli bir sohbete ne dersin » mehmet ali aybar » fenerbahce de ridvan aykut sesleri » butun ogullar anneyi bir siire terkeder » kizarmis bayat ekmek » avm leri sadece tuvalet icin kullanmak » frank rijkaard » 10 ekim 2008 ankara depremi » dolunayisi » gse » asansorde bir basina yapilanlar » mustafa uslu » metroda kitap okuyan artist » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » cambridge city fc » tum milletinin banka hesabini izleyen devlet » tencereyi ocakta unutmak » sevisirken sesleri duyulmasin diye muzik acan cift » kivikocan » arcil ve sota » secim » sunnet dugunu » dunyayi ergenekon orgutu yonetiyormus » ask ayirir » uludag sozluk yazarligi yemini » sozluk okurlarina oy hakki verilmesi gerekliligi » pera muzesi » amo felicitas » kiz olmak