seni temin ederim 

kapat
  1. enterezan bir sözdür.
    kişiye güven verme amaçlı kullanılır.
    - seni temin ederim nalan, bir kere ver hiçbirşey olmayacak...
    - seni temin ederim ne demek nejdet. nereden temin edeceksin beni zira ben bir tür hububat mıyım?
    (bkz: böğrk)
    (bkz: haydi şimdi bütün eksi oylar havaya)
    #971190 (sıçtırtma lamasına, 09.12.2006 02:51)

© 2008 - uludağ sözlük

seni temin ederim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. seni temin ederim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu seni temin ederim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ogretmene sigara ikram etmek » coming back to life » ikinci adam » ulkuculerin imaj degisikligine gitmesi » usgs » 14 kasim 2002 panathinaikos fenerbahce maci » sevgilinin komunist olmasi » yeterli para olmadigi icin karakolu tasiyamadik » kumarda kaybettim askta kaybettim » itirazim var » yusuf guney » hotk » ewentry » jay z » maserati » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » istikrarsiz » asker istedi diye pkk ya terorist diyemeyiz » afrikaner » yanci » kurt islam fasizmi » merve » gammazim ben » italyan erkeklerinin sozlukte yazar olmasi » haserat » independent project » samimiyetsizlik » dr cureklibatur ve bay arkin » max bendo » is donusu evin merdivenlerinde soyumaya baslamak » anket baslik