seni tanidigim icin 

kapat
  1. iki kişinin birbirini tanıması sonucunda biri tarafından digerine söylenen ve tanımanın ona ne kazandırdıgını anlatan sözdür.
    #1087172 (unexpected paradox, 31.12.2006 23:09)
  2. 'Ağzıma zıçayım o zaman' şeklinde pişmanlık heceleri döktürtüğü de görülmesi muhtemel durumdan önceki giriş dizesi.
    #1087676 (alonejuveline, 01.01.2007 00:43)

© 2008 - uludağ sözlük

seni tanidigim icin başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. seni tanidigim icin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu seni tanidigim icin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» hocaya tavir alan ogrenci » dunyanin en mutevazi adami » kiz olmak » altta kalanin cani cikti » it s too late » ehliyet sinavi » ali ibrahim savas » full metal jacket » ajdar anik in sozlukte yazar olmasi » konu komsuya torunum geldi diye hava atan babaanne » kadini seksi gosteren unsurlar » fatma aliye » bez bebek te yakalanan matrix tadi » mustafa topaloglu nun sozluk yazari olmasi » asil tendonu kopsa stad inlermis » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » year book yourself » leonce ile lena » kuantum sifreleme » lucescu nun konusmak icin fotomac i secmesi » arcadium » izmir ekonomi universitesi » selena vs kurtlar vadisi » red alert 2 » mircea lucescu » ve insan muzigi yaratti » x dogumlu olmak » marmara universitesi dis hekimligi fakultesi » cumartesi yarim gun calismak » hozan besir » galatasaray amblemi