seni tanidigim gun son arzumu sordular 

kapat
  1. seni tanıdığım gün son arzumu sordular
    seni tanıdığım gün son arzumu sordular,
    dikeni gülden alıp teraziye koydular.
    gül dikensiz, kalp umutsuz yarımdı,
    zaten idam edilen umutlarımdı.

.....

seni tanıdığım gün son arzumu sordular
    uçmayı günah sayıp, kanadımı kırdılar.
    efe atsız, düş kanatsız yarımdı,
    zaten idam edilen kanatlarımdı.

.....

günaha yelken açıp, sevabımı çaldılar.
    zehir kapsız, kul sevapsız yarımdı,
    zaten idam edilen sevaplarımdı.

.....

bende ne varsa alıp bin yerinden vurdular.
    ben bütün bunların efendisiydim,
    zaten idam edilenin ta kendisiydim.

söz: anonim
    #3367318 (kel kör kirpi, 07.05.2008 12:53 ~ 12:54)

© 2008 - uludağ sözlük

seni tanidigim gun son arzumu sordular başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. seni tanidigim gun son arzumu sordular ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu seni tanidigim gun son arzumu sordular nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ajda pekkan » bekir coskun » ubs » uludag sozluk vs eksi sozluk vs itu sozluk » across the rainbow bridge » customs tax » tevessul » istiklal caddesi nde bos bos dolanmak » jeremy wariner » fotofinis a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games