seni sokakta bulduk esprisi 

kapat

1. bir dönem herkesin başına gelen kötü şaka. kavga edilen küçük kardeşi kızdırma mahiyetinde söylediğimiz seni sokakta bulduk oğlum cümlesinden sonra, koşar adım anneye zırlayarak giden evin küçük prensinin içine düştüğü paradoks. o anneye zorla teyit ettirme çabasındayken bizlerin orgazmın doruklarında gezmesi ne güzel günlerdi.
    #3485477 (sex files, 02.06.2008 23:59)
  2. seni çingenelerden aldık versiyonu ile devam eden hadise.
    #3485483 (Cappucino, 03.06.2008 00:00)
  3. (bkz: skandal)
    #3485489 (crazyhodja, 03.06.2008 00:01)
  4. sonrasında ağlama seslerinin duyulacağı espiri.
    #3485498 (ask eskitir beni, 03.06.2008 00:02)
  5. küçük kardeş biraz kiloluysa siz aslında ikizdiniz sen annenin karnındayken diğerini yedin şeklinde devam edebilecek iğrençlikler silsilesi.
    #3485503 (ersin, 03.06.2008 00:02)
  6. espri falan değil bildiğin eziyettir. kardeş ağlayana kadar devam eder. camide bulduk, çingenelerden aldık(ırkçı abi/abla*), sokakta bulduk şeklinde versiyonları vardır.

-seni çingenelerden aldık.
    +tabiii canııım ne demezsiiiin.(inanmadım triplerinde)
    -evet annem seni çingenelerden aldı hani şu karşı mahalledeki sümüklü varya onun kardeşiydin sen.
    +hııı pışığımı yeee benim küçüklük resimlerim vaaar.(inanmıyor ama korkmaya başladı)
    -tamam işte alınca çektik, hiç yeni doğmuş resmin yok ki!
    +ühü yaaa yalan söylüyosuuun.
    -hayıır, anneme sor; ama o seni üzmemek için söylemez tühh.
    +böhühühhühühühühhüühhühühühü
    -tamam tamam şaka yaptııım.
    +bühühühühühühühühühhühü anneee bühühühühühühhüühhüüü
    #3485525 (trink, 03.06.2008 00:05)
  7. bu hikaye genelde türkler arasinda anlatilir ve asil sebebinin su oldugu tahmin edilir * :

garip bir sekilde cocugun tepkisi ölcülür. söyleyenin sadist bir ruhu olmalidir cünkü bu hikayenin cocugu kötü yönlü etkileyebilecegini bildigi halde, yalan ayrintilarla bu hikayeyi anlatir.
    bazen cocuga kizildiginda anlatilir bu gizemli hikaye. böyle durumlarda cocuga verilmek istenen metamessage in su oldugunu düsünüyorum: sen cok kötü bir cocuksun ve bu halinle bizim ailemize ait olamazsin. seni zaten cingenelerden vs. almistik biz.. diye uzar.

bu tür hikayeler de ben bir mantik göremiyorum ve göremedigim gibi cocuga verebilecegi zararlardan rahatsiz oluyorum.
    *
    #3485542 (Cevriye, 03.06.2008 00:08)
  8. (bkz: seni ilyas salman la evlendireceğiz)
    #3485543 (HeSTiaReLLLa, 03.06.2008 00:08)
  9. aman yapmayın, yapanları da uyarın. nasıl bir eziklik yaratıyorsa bu ufak şaka, büyüyünce bile hep ablanın/abinin yüzüne vurulur. * *
    #3485548 (mucize, 03.06.2008 00:09)
  10. çöpte bulduk versiyonu da vardır efenim. referans şahsımdır. birde çöpleri karıştırırken gördüğüm çizgi film karakteri sylvester ile aramda ki akrabalık dercesini sorgulamam en büyük yanlışımdır.* bebek valizimi alıp gitmeyi bile düşündüğümü hatırlıyorum.

*

*

*
    #3485555 (naif, 03.06.2008 00:11 ~ 00:12)
  11. kötü bir espridir aslında. ne anladıysak sanki el kadar çocuğu ağlatınca mnqym! sen çöp cocuğusun ,seni çöpten bulduk falan fıstık.. karşınızda da saf ve ablak gözlerle söyleme öyle diye yalvaran gözlerle bakan, bir anda aitlik duygusunu kaybetmiş bir anne kuzusu.. * * *
    #3485597 (ellen, 03.06.2008 00:18)
  12. seni çingenelerden aldık, geri isterlerse veririz ona göre takıl. o kadar inanmmıştı ki her gördüğü çingeneyi ana babası sanıyodu garibim ve nedense çok eğleniyordum o zamanlar. şimdi hatırlayıp gülüyoruz.
    #3485620 (m ilginc olsun istedim, 03.06.2008 00:22)
  13. baban öldü annen de bizim hizmetçimizdi bıraktı gitti başımıza gibi çeşitleri de vardır. Büyük kardeşlerin en büyük eğlencelerinden biridir.
    #3485695 (alem, 03.06.2008 00:33)
  14. ufacık bir çocuk olmama rağmen annem bu geyiği bana ısrarla yapardı. 1985 yazı. yer sultan ahmet köftecisi. annem bu sefer bir adım daha öteye gidip karşı masada oturan zenci ailenin çocuklarına çok benzediğimi, hatta hastanede karıştığımdan dolayı onların çocuğu olabileceğimi söyledi. ağlayarak köfteciden koşarak çıkmıştım. sonra saatler boyunca süren eziyet başladı. ailemi kaybettim, polisler evimi bulamadı. devamlı ağlayıp duruyordum hatırlıyorum. polisler meyve suyu alıp duruyordu susmam için. bu da böyle gereksiz salak bir anımdır.
    #3837938 (zero tolerance, 19.08.2008 02:21)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

seni sokakta bulduk esprisi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. seni sokakta bulduk esprisi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu seni sokakta bulduk esprisi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about seni sokakta bulduk esprisi. Copyrights of the articles are belong to their authors.