seni simit saraylarinda doyuracagim 

kapat
  1. evlenmek istenen kıza sunulan vaat.

- seni simit saraylarında doyuracağım kamuran.
    + gerçekten mi? aşkım hemen evlenelim.
    - ben de paşa çayı içeceğim. misler gibi. sultanım benim.
    #3391339 (salca, 13.05.2008 12:14)
  2. aslında küçüsenmemelidir. gayet hoş mekanlardır zira simit sarayları. ortam da iyidiri falan ama hep de simit sarayında olmaz ki.
    #3391359 (ParaNtez, 13.05.2008 12:18)
  3. simit sarayında doymak için sağlam bir bütçe gereklidir. et döner fiyatına simitler vardır. yani bunu söyleyen erkeğin parası vardır.
    #3391427 (DjarumTurk, 13.05.2008 12:40)
  4. genelde simit ucuzdur ama içecekler onun acısını kat kat çıkarır. insan bir simitin yanında da bir kaç bardak çay ister. öyle bir tane ile olmuyorki.
    yani sen en iyisi tabldot yedir kıza , daha ucuz daha besleyici daha da iyi doyurucu...boşver zaten bir noktadan sonra sıkıyor..
    #3391497 (kocumbenim, 13.05.2008 13:00)
  5. Matrix'deki Ajan Smith'in Türkiye'yi ziyareti sırasında onu ağırlayan kişinin söyleyebileceği herhangi bir sözdür.
    #3391618 (FIRDOBA, 13.05.2008 13:37)
  6. Halk arasında efsaneleşmiş olan ^^SiMiT-AYRAN ^^ ekolünün bir yansıması,her ne kadar romantik görünsede parasızlıktır asıl gerekçesi.
    #3391731 (karagorundu, 13.05.2008 14:04)

© 2008 - uludağ sözlük

seni simit saraylarinda doyuracagim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. seni simit saraylarinda doyuracagim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu seni simit saraylarinda doyuracagim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kirk hadis » senin isin ankaradan bozuk yegenim » g dogu anadolu dusuk yogunluklu savas komutanligi » burt young » reklam yasagi » takimin icinden petrol cikaracak halimiz yok » amerikanemperyalizminin yurdum kekolarina tezahuru » online store » tobias beecher » 2008 2009 uefa kupasi e grubu » ribozom » squadron » taciz atesi » metin fidan » olmeden once sevisilmesi gereken tek erkek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » klorin » buse kilickaya » olmeden once sevisilmesi gereken 1000 kadin » tahayyul etmek » fahiselerin botanik tinili takma isimler secmesi » tutunup kendime » gloria golf resort » mavi seker » angelina jolie » kloroasetofenon » ilk cinsel deneyimini erkekle yasayan erkek » skibbe gitsin abdullah avci gelsin kampanyasi » bir canim var al senin olsun » 0 533 748 32 54 » prezervatif yerine migros poseti takmak