seni seviyorum ve sana laflar hazirladim 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. seni kiniyorum ve sana laflar hazirladim
  2. sana laflar hazirladim
  3. ve sana laflar hazirladim
  4. seni seviyorum ama bundan sana ne
  5. sana yalan soyleyemem cunku seni seviyorum
  6. seni nasil seviyorum sana anlatamam uludag sozluk
  7. sana cok kizdim ve sana ayarlar hazirladim
  8. sozluk sana yazilar hazirladim
  9. sana cok sinirliyim ve kufurler hazirladim
  10. her seni seviyorum diyen seni seven degildir

© 2008 - uludağ sözlük

seni seviyorum ve sana laflar hazirladim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. seni seviyorum ve sana laflar hazirladim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu seni seviyorum ve sana laflar hazirladim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» if we don t end war war will end us » basligi altinda onune gelene hakaret etmek » uludag sozluk gammazi » tala karinca yumurtasi yagi » klozete iserken en az ses cikaran noktayi aramak » gulhan sen » little child » memur mesai ucretlerine bes kurus zam yapilmasi » fuck buddy » alonso solis » bir joker olarak ergenekon » 8 ekim 2008 genelkurmay aciklamasi » yahudinin tahta kilici » enderun sevgiler » ask incitir » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » adamlarin acimasi yok attikca atiyorlar » olmek istememek ama olememek » 19 mayis kareografilerinin sacmaligi » melekler adasi » galatasaray bayragi » anne bu ne sorusuna verilebilecek cevaplar » istinye park » birinci nesil yazitlari » night ark » baslik domalmak » nane limon » pozitivizm can cekisiyor bergson bize gulumsuyor » sozluk okurlarina oy hakki verilmesi gerekliligi » gogus killarini yolmak » muhalif oldugu icin silik olan yazar