seni seviyorum guru 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ben seni seni sevdigimi soylemeyerek seviyorum
  2. her seni seviyorum diyen seni seven degildir
  3. seni seviyorum ama onu da seviyorum
  4. sinavda guru guru sesler gelmesi
  5. seni seviyorum lan
  6. seni seviyorum ama
  7. seni seviyorum
  8. seni seviyorum lan it
  9. seni de seviyorum seni de seviyorum
  10. seviyorum seni

© 2008 - uludağ sözlük

seni seviyorum guru başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. seni seviyorum guru ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu seni seviyorum guru nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» tck madde 105 » ayaga kalk » muslumanin ruyet etmedigi gaybe iman etmesi » sadece yabanci programlari seyreden entel insanlar » ozge ozkan » iskeletler diyarinda bir et parcasi » sidnei rechel da silva junior » girisimci genclik » sozlukteki kurtculer » bir kizin eline vermek a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci