seni seviyorum derken caktirmadan dalga gecmek 

kapat
  1. tanım: seni seviyorum cümlesini sadece aşk ile yorumlayanların anlayamayacağı eylemdir. yeni espri üretelim derken aslında saçmaladığının farkında olmayanlara yeni bir öneridir efendim.

karşı tarafın tam olarak anlayamayacağı şekilde olabilir. öylesine söyleniyormuş gibi görülebilir ancak bunu espri haline getirmeyi öğrenirsek bu anlamlı olduğu iddia edilen cümlenin tezini çürütebiliriz.

mesela daha yeni çıkmaya başladığınız kişiye, arkadaş ortamlarına yönelik bir dalga konusudur bu. kimsenin anlamayacağı bir şekilde içten kahkahalarla mutlu olmak için birebir olabilir.

-merhaba tuğçe sınav nasıldı?
    +iyiydi serkan ama son anda saçmaladım galiba. çıktım bende.
    -hıı.iyi. kantine gidelim mi seni seviyorum.
    +hıı.hıı..gidelim..nereye.. ne dedin ya anlamadım?sonuncusu neydi?
    -o bir kere söylenir bir kere. duygularımla oynadın!
    +ya tamam gidelim kantine de kantinin neyini seviyorsun?
    -demek ki seni sevdiğimi duymuşsun tuğçe yazıklar olsun.
    +ne diyon ya! daha dün tanışmadık mı okulda biz! sınav bir dert bu bir dert bsg serkan.
    -tamam gidiyorum seni seviyorum tuğçe!

------------
    +seni seviyorum osman..
    -ibraam ben de ben de kanka da kıza bak lan ana..kanka lan baksana kıza of of..
    +evet lan hoş hatun. osman seni seviyorum.
    #3623440 (lolita lempicka, 05.07.2008 15:40 ~ 16:04)
  2. +seni se...
    -caktirmadan dagla geciyorum...
    #3623530 (ooopps, 05.07.2008 16:02)

© 2008 - uludağ sözlük

seni seviyorum derken caktirmadan dalga gecmek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. seni seviyorum derken caktirmadan dalga gecmek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu seni seviyorum derken caktirmadan dalga gecmek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kuantum sifreleme » tepki memesi » jiriskop » ismail bey hani » turk televizyonlarindaki cadili diziler » the gates of istanbul » umut sarikaya » cemsbg » yagmur yagarken dinlenecek sarkilar » ninjutsu » hayat fatal i neden yoruyorsun » gse » kadini seksi gosteren unsurlar » osmanli cumhuriyeti » ogretmenle etgp olmak isteyen lise ogrencisi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » sevistigi evde esyasini unutan erkek » izmir » yom kippur » dudut » komik haberden sonra ki anchorman tebessumu » michael skibbe » h h holmes » ekim 2008 ankara ulasim zammi » agzini yalamak » satisa cikarilan ulke » hepsiburada com » sonraki blog » tanri yi silahsizlandirmak » 4 gb kotayla ay sonunu getirememek » her turlu tip alaninda uzman anne