seni orospu seni diyerek tokat manyagi yapmak 

kapat
  1. 5. sınıf dandiri dundak filmlerden cokca görülen bir mevzuattir. favori olarak kaytan biyikli er kişi boya güzeli kaktüs kılıklı 1972 murat 124 tip er olmayan kişiye bunu yapar.

genel gazino patronu yahut muavini olan kişinin elinden 1972 model murat 124 tipli er olmayan kişiyi komser cemil kurtarir.

komser efendi ve kalemi olan kişilerin 1972 model murat 124 tipi er olmayan kişiye sordugu soru muhakkak 'nasıl düştün buraya' sorusu ve onun türevleridir. -yakınsak ıraksaka girmeyelim şimdi bende bilmiyorum-

bu sorunun karsiliğinda kısaca dişi diyebileceğimiz kişi komser cemil'in yillar önce kaybettiği kardesi cikar.

ondan sonra diskoteğimizden secmeler saz semaisi eşiliğinde parende künde cata çuta dövüş sahneleri başlar falan filan...

benim anlamadiğim olay şu hint sinemasindan daha absürd ve kitsch olan sinemamiz niçin lokallikte direniyor? niye global anlamda bir yere gelmiyor?

şimdi bana dünyayi kurtaran adam diyeceksiniz, fakat bende zırank diye istinalar kaideleri bozmaz der üstüne kemancı basimin taci diyerek nese karaböcek taklidi yaparak bu entryi bitiririm.

fonda abba'dan money money money....
    #3346446 (mulayim, 02.05.2008 03:49)
  2. (bkz: kemal sunal)
    #3574552 (isi degistirgeci, 23.06.2008 19:27)
  3. (bkz: ölmeden önce yapılması gerekenler)
    #3574717 (nefaki, 23.06.2008 20:16)
  4. tokat manyağı yapmak yerine, yumulmak daha cazip gelicek durum.
    #3574774 (sickthread rilodid, 23.06.2008 20:37)
  5. türbanını evden çıkıp, köşeyi döner dönmez fıydırıp atan, tangalı kızın babasının yapacağı eylemdir.
    #3698563 (istanbulcool, 21.07.2008 20:53)

© 2008 - uludağ sözlük

seni orospu seni diyerek tokat manyagi yapmak başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. seni orospu seni diyerek tokat manyagi yapmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu seni orospu seni diyerek tokat manyagi yapmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» duz efes » william wallace » tuncay guney » levine » umutsuzlar parki » karanliga cak kibrit » iftira » bu hafta girilen entry » brandao » cizbiz a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci