seni kesseler acimaz 

1. gaza getiren sozlerden etkili bir tanesi. yaşı küçüklere söylemeyin harbi gaza geliyorlar, denedim ordan biliyorum..
    #794787 (keserim ulan topunuzu, 31.10.2006 11:23)
  2. kişinin anestezi etkisi altında bulunması halinde, yüzde yüz gerçek olacak durum.
    #794858 (superV, 31.10.2006 11:46)
  3. cem yılmaz'a ait bir söz. o zaman komikti. türkçemize yeni bir söylem olarak sokmaya çalışarak don lastiği yapmazsak öyle de kalacak.
    #794868 (sally, 31.10.2006 11:49)
  4. cem yılmaz'ın anestesi uzmanı ile olan diyaloğunu anlattığı " hastalara gaz veriyoruz" ile başlayıp "seni kesseler acımaz" diye devam eden esprisindeki cümle.
    #794975 (dancerinthedark, 31.10.2006 12:38 ~ 12:44)

© 2008 - uludağ sözlük

seni kesseler acimaz başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. seni kesseler acimaz ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu seni kesseler acimaz nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» yuck fou » be with you » luksemburg » pgsg » the offspring » 6 aralik 2000 galatasaray paris saint germain maci » tikky mouse » yunanca » sex friend » araba arkasi yazilari » arkadasinin ensesine saplak atan penguen » full metal jacket » ask birlestirir » ocalan yuz akimizdir » anne ben kimim » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kurt milliyetciligi yapan sosyalist » sevgili deyince yazarlarin yumusamasi » alternatif var misin yok musun diyaloglari » hatun gelince caldir » abdulheyin av tufegiyle ari vurmasi » bir gun herkes teletabi olacak » yaran yanlis okumalar » olasilik » se7en » dayanilmaz kelimeler » albert finney » edirne serhattaki payitaht zirvesi vol 2 » cok zor uyanan insan » kocasinin yaninda gaz maskesiyle yatan kadin » fake you