seni ilk gordugumden beri seviyorum 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. her seni seviyorum diyen seni seven degildir
  2. ben seni seni sevdigimi soylemeyerek seviyorum
  3. seni seviyorum ama onu da seviyorum
  4. seni de seviyorum seni de seviyorum
  5. ben de seni seviyorum
  6. seni seviyorum de lan
  7. seni seviyorum lan
  8. seni seviyorum
  9. seni seviyorum lan it
  10. seni cok seviyorum

© 2008 - uludağ sözlük

seni ilk gordugumden beri seviyorum başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. seni ilk gordugumden beri seviyorum ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu seni ilk gordugumden beri seviyorum nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ote yandan » umit davala nin galatasaray dan kovulmasi » beni birakip nerelere gidersin mysql server » erkek delisi » jakob van hoddis » ogretmenle etgp olmak isteyen lise ogrencisi » syme » paramparca » berkoz egemen » antares alisveris merkezi » americanista » yol tv » eklembacaklilardaki ustun drama kabiliyeti » shaquille o neal » le fabuleux destin d amelie poulain » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » karin » bir kadini anlamayi arzulamak » hasan kurtulmus » bjk taraftarinin bursaspor taraftarina bok atmasi » get up » bu savasa hayir diyelim » bekliyorum » silmekten asinan burun » folkearth » bu kadin hic konusmasin dinlemem denilenler » askere gitmeyecegim siz de gitmeyin » erotofobi » balans ve manevra » ahmet levendoglu » hexenkessel