seni daha iyi sevebilmek icin 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. seni gordum daha iyi oldum
  2. bana bak it bir daha seni buralarda gormeyecegiz
  3. biz seni yaraliyken daha cok sevdik be kartalim
  4. seni bir daha yasamak isterim aslinda
  5. seni daha yakindan tanimak istiyorum
  6. sevebilmek
  7. birbirimizi sevebilmek
  8. daha kac vucut gerek bana benim seni unutmama
  9. ben seni senin beni sevdiginden daha fazla seviyorum
  10. tayyip erdogan i sevebilmek

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» adecco » eski sevgiliyi referans gostermek » hani nin tarihi eserleri » dusun tasin azicik da kasin » blinds » karayemis » manitayla uyumayi ozlemek » kader donek bir fahisedir » josh holloway li magnum reklami » kartal demirag » sincanli » for my sun » mesaj hani » pilli bebek » lost u ilk defa izleyen insanin duygulari » uc buyuk yok tek buyuk var » kufur » delirmek » ayni evde yasayan 3 hayvan » en salak mankenler » nickimi ye » fehmi emre gungor » kivi » sirin cilegi » en yakin arkadasin en yakin arkadasi olmamak » ahmet turk » senin annenle baban akraba mi » fairuz » cungus un tarihi eserleri a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa