seni cok seviyorum 

/ 3
kapat
  1. inandıgında belki de insanı mutlu edecek olan. ama işte sorun tam da burda baslıyor. inanma ve güvenme sorunu. eger bu sorunlara sahipsen zaten söyleyeni pişman edecektir.
    #2851507 (tatlı su levregi, 17.01.2008 13:49)
  2. her zaman dile getirilmemesi gereken özel cümle.her zaman söylendiğinde özelliği bozuluyor.
    #2851518 (pacavraterbiyecisi, 17.01.2008 13:50)
  3. asaf halet celebi şiiri.

(s)ultânim, mahpeykerm, gözlerine vurgunum
    s(e)ni sevdim seveli, tâkatsizim durgunum
    ca(n)dan gülüslerine, iste ömrüm vereyim
    ist(i)yorum birlikte, mutluluga ereyim

buna (ç)âre var ise, belli ki sâde sensin
    öyle z(o)r ki târifi, sen yine de bilensin
    mahzûn (k)albde olusan tüm dertleri silensin

âh nasil (s)evmisim ki, râziyim her cefâya
    erisirim (e)lbette, varliginla sefâya
    askinla ka(v)rulmusum, gel sen bana devâ ol
    istikâmet b(i)linir, vuslâttan geçecek yol
    daha ne söyli(y)eyim, her sey açik meydanda
    kiymetlisin d(o)grusu, günesten de aydan da
    senden vaz geçe(r) miyim, buna ancak gülerim
    hümeyrâm ben uğr(u)na, ömrümü törpülerim
    olursan gül-izâri(m), allah`tan ne dilerim?
    #3155841 (akustikcinayet, 17.03.2008 23:17)
  4. seni seviyorum demenin kesmediğini, yetmediğini anlatır.
    #3156041 (Gizli Ozne, 17.03.2008 23:47)
/ 3
© 2008 - uludağ sözlük

seni cok seviyorum başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. seni cok seviyorum ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu seni cok seviyorum nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» icinde sirayla a i ve e harfleri olan isimler » yarim kalmis asklar » surekli aziz nesin hakli demek » sevket altug » yaran atasozleri » golge iktidar » fasulyeden » cengelkoy » fill in the blanks » sen git ben geliyorum a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci