seni cok ozledim 

/ 2
kapat
  1. içten söyleyen kimsenin halinin perişan olduğu zavallı bir cümledir...
    (selmagezinir, 05.02.2006 00:17)
  2. - seni çok özledim .
    + peki .
    (peter tırpan, 05.02.2006 01:10)
  3. sadece hakeden kişilere söylenmesi gerekir bu cümlenin ki, ziyan olmasın...
    (montajelemani, 05.02.2006 01:13)
  4. söyleyenin dürüstlüğüne güvenilirse eğer, duyulabilecek en güzel cümlelerdendir...
    (tutunamayanlardan, 05.02.2006 11:23)
  5. söyleyen kişiye verilen degere göre,
    +seni özledim
    -aa öyle mi (bkz: bende seni özledim) de denebilir.. yahut

+seni özledim!
    -ühüüüüühühüüüü.. konusamama,kalma, takılma, kekeleme de yasatabılır ınsana

yanı
    soyleyen kişinin söylenen kişiye göre önemıne baglı bır cumledır..
    (meleklerde aglar, 13.03.2006 11:17)
  6. en kötü halini bu iste bir yanlizlik var da okumuştum

--spoiler--
    kitabın baş kahramanı mehmet tam evini terk etmiş arkadaşının karısı ayşeye ona ne kadar aşık olacağını söylemeye karar vermişken ayşe der ki''bu gün onu deli gibi özledim mehmet''

mehmet boşverir söyleyemez ayşeye onu ne kadar sevdiğini bir daha hiç bir zaman tren kaçmıştır çünkü bir daha da geri gelmez orhan ayşe ye döner,mehmet e de boş bir yanlızlık kalır...
    --spoiler--
    (devrim, 19.05.2006 21:17 ~ 10.08.2007 21:11)
  7. yalnızca bir kişiye gerçekten söylenmesi gereken söz.
    (fayaka, 14.06.2006 22:28 ~ 20.04.2008 19:55)
  8. (bkz: komando)
    (mavi, 14.06.2006 23:27)
  9. çok söylenildiğinde önce söylemekten sonra da özlemekten bıktıran cümle.bıktıkça da özlemin etkisini arttırdığı cümle.
    (yesimimbenim, 22.08.2006 23:40)
  10. -özledim seni,hemde cok...
    seklinde devrilerek hem derinlestirilebilen,hemde şiirsel bir anlam kazandırılabilen,hasret sözcügü.
    (karpuzkabugu, 22.08.2006 23:42)
  11. (bkz: kilometrelerce uzaktaki birini sevmek)
    (yakub cemil, 22.12.2006 11:39)
  12. özlenen kişiye karşı olan özlemin tavan yaptığı durumdur.
    (polen, 22.12.2006 12:10)
  13. (bkz: i miss you)
    (arabaciarabayatasget, 19.05.2007 15:13)
  14. sevgili kisilerin birbirlerine gunun dakikalarinin saliselerle carpilmasi ile cikacak sonuca 365 katarak soyledikleri ya da olasi soz obegi.. Ictendir o kadar octendir ki onun yoklugu canini acitmaktadir *

(bkz: ben askimi ozledim)
    (witchande, 19.05.2007 16:06)
  15. -seni çok özledim.
    +ne kadar?
    -ellerimi arkadan birleştirdim.
    +o kadar mı?
    -bin elim olsa hepsini birleştirirdim.
    +iyi bari *
    (ovov, 19.05.2007 23:13)
  16. ilan-ı aşk etmeden önce söylenebilecek geçiş cümlelerinden biri.
    (fehimsiz ekmek, 19.05.2007 23:16)
  17. Yönetmenliğini; dilek gokcin'in, Senaryo Yazarılığını; suheyla acar kalyoncu, nihat durak, emre ozdur ve can sinan'ın yaptığı, yapımcılığını; serdar temizkan'ın üstlendiği, emre kinay, zuhal olcay gibi usta oyuncuları bünyesinde barındıran ve fakat her kaliteli televizyon yapımı gibi reyting uğruna yayından kaldırılan, 2005 yapımı, tv dizisi.
    (leggare, 09.08.2007 19:37)
  18. "ben de seni" diye karşılık alındığında tadına doyum olmayan, söyleyen kişiye göre değişen güzel cümlecik.
    (sonika, 09.08.2007 20:11)
  19. duyulması güzel olan cümledir özellikle de duymak istediğiniz kişiden geliyorsa.
    (dibi dibi rek, 09.08.2007 20:14)
  20. seni çok özledim; gece olduğunda gündüzü bekler gibi, yazın sıcaktan kavrulduğumda bir damla soğuk suyu içer gibi, aylarca görmediğim denize kavuşunca dalgalara kendimi atmayı ister gibi, günlerce kimseyle tek bir kelime konuşmamışken iyi bir dostu beklemek gibi, soğuk zor geçen bir kışın ardından açan ilk papatyayı gördüğüm an gibi...
    (laves, 09.08.2007 21:30)
  21. kapatıyorum telefonlarımı, ulaşması gereken kişiler olduğu halde... sallamıyorum artık her şeyi, akışına bıraktım galiba... gerçeği akmıyor ama...
    artık, her şeyi de bilmiyorum biliyor musun? susuyorum... her bok için söyleyebileceğim o kadar kelime varken susuyorum çoğu zaman... içimden gelmiyor konuşmak...
    eskiden de böyle miydim? değildim...
    sanırım bu sefer ben seni özlemedim... seni çok özledim...
    (gazoz_kapagi, 09.08.2007 21:33)
  22. uzaklık anlatır.
    (filozofil, 09.08.2007 21:44)
  23. söylediğinizde söylenenin kıymeti bilmeyebileceği, anlamayabileceği söz. kişi sizde kendi kıymetini bilmiyorsa ya söylemeyin, ya da beklentiye girmeyin.
    tabii kişi yalandan mimliyse, her söylediğine de inanılmaması ama içten olması için dua edilmesi gibi versiyonları da mevcut. *
    (aksam vakti bir kadeh sarap, 09.08.2007 21:44)
  24. ne kadar söylesen boş cümledir. gideni getirmemektedir.
    (jelatin, 09.08.2007 21:44)
  25. Seni çok özledim.
    Ağlarken boğazımda kalan hıçkırıkta yaşattım seni.
    Seni çok özledim.
    Bu kadar uzakta olmak zorunda mıydın?
    Giderken hep böyle yapmak zorunda mısın?
    Uzak.
    Neden hep uzak.
    Ağlarken burnum akıyor ve ben hala seni düşünüyorum.
    Her şeyimle seni özlüyorum.
    Seni çok özledim.
    Şuanda yazıyorum hissettiklerimi tanımadığım insanlara.
    Çünkü sen yoksun.
    Anlatabileceğim kimse yok, onlardan başka.
    Sen yoksun.
    sevgilim özür dilerim artık herkes biliyor seni çok özlediğimi, aramızdakileri.
    çünkü sen yoksun.
    Seni çok özledim.
    Sana sarılmak istiyorum sevgilim.
    Sen yoksun.
    Sesini çok özledim.
    Seni çok özledim.
    Gelebilir misin ki?
    Gelsen. Gel sen...
    Lütfen gel.
    hissedersin diye fotoğrafınla uyudum dün.
    uzaksın ya engelledi hissetmeni.
    Gel.
    Seni çok özledim.
    Çığlık ata, ata .
    Anıra, anıra ağlamak yetmiyor.
    Ne yapacağım ben?
    Seni çok özledim.
    Yüzüm kızarmış, gördüm az önce aynaya baktım.
    Ağlamak yakışmıyor.
    Ağlarken ona dikkat ettim.
    Seni çok özledim.
    Dayanılmaz derece özledim.
    Dayanmak zorundayım.
    Özledim ama çok, çok özledim.
    Kirpiklerimden gözlerimin içine giriyor göz yaşlarım.
    Tadı da tuzlu.
    Onda bile sen varsın.
    Seni çok özledim.
    (suzan avci, 24.03.2008 22:33 ~ 22:35)
/ 2
© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» tuvalette entry girmek » kibris » libero » oryantalizm » grace park » pc basinda yasanan piyanist santor havasi » aritra » the piano tribute to iron maiden » hicbir seyden memnun olmayan insan » seks i izdivac » mine buyuka » tuvalette sicarken kapiyi acanla diyaloglar » pinhani » gitmek » warez bb org » kaderimin oyunu » cien anos de soledad » deniz ulke aribogan » corabi kokutmadan bir hafta giyme lessin van » google » arabam var » entrylerinizi takip ediyorum cok hossunuz » shoot first » cum partisi sex partisi hani bunun fuck partisi » koko » yozgat anadolu lisesi » sozluk yazarliginin rutine binmesi » paul scholes » cirith ungol a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa