seni cok istiyorum 

kapat
  1. ilk albumden kaynaklanan bir basim hatasi yuzunden onun sarkisi ile karistirilan sahane yavuz cetin parcasidir. saygiyla aniyoruz.

seni çok istiyorum, içimde yılların özlemi var
    seni çok istiyorum, içimde yılların özlemi var
    seni çok istiyorum, seviyorum dünyalar kadar

bu kapıdan çıkmak demek, beni terketmek demektir
    bu kapıdan çıkmak demek, beni terketmek demektir
    seni seven adama yapılacak en son şeydir

tatlı tatlı bakıyorsun, geçtin karşıma
    mevzu nedir anlamadım, döndüm şaşkına
    seni çok istiyorum, seni çoook
    seni çok istiyorum, seviyorum dünyalar kadar

dört yıl, onbir ay, onbeş gün, üç saat, beş dakika ve üç saniye bekledim seni
    dört yıl, onbir ay, onbeş gün, üç saat, beş dakika ve on saniye bekledim seni
    sen benim papatyamsın, ellere koklatmam seni...
    #2097998 (slow is better, 09.08.2007 10:32)
  2. yavuz babanın efsane şarkısıdır, son verse kısmındaki sözlerde zamanın geçişini faketmek insanı mest eder. *
    dört yıl, onbir ay, onbeş gün, üç saat, beş dakika ve uc saniye bekledim seni
    dört yıl, onbir ay, onbeş gün, üç saat, beş dakika ve on saniye bekledim seni
    #3404731 (koko, 16.05.2008 16:04)

© 2008 - uludağ sözlük

seni cok istiyorum başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. seni cok istiyorum ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu seni cok istiyorum nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» metroya gulme gazi sikip kacmak » yeni baslayanlar icin sozluge sicmak » roberto carlos vs ibrahim uzulmez » erkege tokat atma curetinde bulunan curetsiz kiz » gunes motel olayi » rayleigh » bobby tatketcap » flat beat » lan durmayin entry girin » ibadeath a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci