seni bu kadar sevmek yalniz benim gunahim 

kapat
  1. bedirhan gökçe'nin basım gözüm üstüne şiirinde şarkı bölümünde ibrahim erkal'ın şarkıya girişinde söylediği söz.
    #755994 (kirmizi baslikli istasyon sefi, 19.10.2006 23:29)
  2. sevsen gunah sevmesen gunah dedirten bir söz...
    #757148 (nllss, 20.10.2006 11:29)
  3. genelde sevmek olayı kazayla olduğu için bir günah soz konusu değildir..
    #757206 (fakeplastictrees, 20.10.2006 11:51)
  4. Seni bu kadar sevmek yalnız benim günahım,
    Hiç şikayet ettim mi bir gün çıktı mı ahım,
    Bir elimde yüreğim bir elimde silahım,
    Sık de yeter sıkarım başım gözüm üstüne.

diye devam eden ibrahim erkal yorumu.
    #1732921 (raper, 06.06.2007 15:22)
  5. sevmek günah mıdır sorusunu akla getiren sözdür.
    #2580696 (statik smiley, 11.11.2007 20:10)

© 2008 - uludağ sözlük

seni bu kadar sevmek yalniz benim gunahim başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. seni bu kadar sevmek yalniz benim gunahim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu seni bu kadar sevmek yalniz benim gunahim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» otto von bismarck » elveda » sabri sarioglu nun gercek mevkisi » saving account » fotograf cekilirken fotografa yavsayan tip » ilhan eraslan » ayse arman in sag memesi » kadin » elif safak » bl a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games